یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
۲۵ سالت که بشه هر روز که پاشی و از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت به این فکر میکنی که چقدر حماقت کردی که بخاطر کسی که حتی بهت فکر نمیکرد اینجوری ریدی تو زندگی خودت
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
به عنوان کسی که پارسال کنکور رو داد و تموم شد و الان تازه ترم دوم دانشگاهه میگم اونی که الان دلت پیششه رو چند سال دیگه اصلا اسمش رو هم یادت نمیاد ولی اینکه الان تو حاشیه ای و درست درس نمیخونی رو صد درصد در اینده یادته و پشیمون میشی سرنوشتت ارزش اینو نداره با یه پسر خراب بشه پسر تو زندگی همه اومده و رفته ولی کنکور فقط یه بار میاد بیا همه بدی هاش و دلایل منطقیت برای اینکه باهاش کات کنی رو روی برگه بنویس هر موقع شک داشتی یا دلت براش تنگ شد برو برگه رو بخون و له خودت همه بدی هاشو یاد اوری کن گوشیت رو کلا خاموش کن دو روز فقط دوروز سمت گوشی نرو تا ببینی چقدر حالت بهتر میشه
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕