هر وقت رفتم بهش پیام بدم که آشتی کنم بدیاش یادم اومداصلا نیاز نوشتن نداره حفظم همه روولی دیروز فهمید ...
دقیقا اشتباهت همینه که بدی هاشو نمینویسی کافیه بنویسی تا ببینی چقدر تاثیر داره این بهونه مغزته برای فرار از درس چون از درس خسته ای میخوای به چیز دیگه ای فکر کنی منم مثل خودت بودم رو کاغذ نوشتم همه دلایل کات کردنو بعدش یه روز کامل با خوذم حرف زدم همه فرضیاتو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که دیگه بسه وقتشه جمع و جور کنم خودمو وقتی افکارتو رو کاغذ مینویسی میفهمی چقدر فکرایی که مبکردی مسخره بوده باید بنویسی تا بفهمی امروز کلا فکر درس و.. رو نکن بشین قشنگ با خودت فکر کن ببین اصلا چقدر احتمال داره به هم برسین اگه رسیدین چی میشه قشنگ فکراتو بکن بعدش بلاک من و شمارشو پذک کن جوری از گوشیت پاکش کن که حتی اگه پشیمون هم شدی دیگه شمارشو نداشته باشی بهش پیام بدی من خودم با این روش موفق شدم تو ام حتما میتونی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.