2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی میتونم لیزرمم برم

597 بازدید | 11 پست

من ده روزه عمل کردم فردا هم نوبت لیزرمه برا صورت و بدن تا الان جلساتشو نصفشو رفتم اگر کنسل کنم ینی حلسات قبلمم همش الکی براشون خرج و هذینه کردم 


برم مشکلی برا بینیم ب وجود نمیاد؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنتو برو 

اما صورتو نه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
رو دماغت ک نمیزنی خانومممبرووو ده روزم تایم زیادیه

گفتن یماه عقب بندازن گرماش برا بینی خوب نیس و فلان 

نمیدونم ربطش ب بینی چیه😂

فکنم برا این میگن چون درد داره، دردشم باعث میشه صورتتو جم کنی ب بخیه فشار بیاد

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792