2777
2789
عنوان

لثم خیلی چرک کرده دندونم لق شده

81 بازدید | 13 پست

راه حل پیشنهاد بدین 

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

روغن حَنزَل بریز تو گوشت

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی!؟؟ وا چی!!!! یا خدا

کجاش رو متوجه نشدی. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

روغن حَنزَل بریز تو گوشت

من چندبار اینکارو کردم شنوایی اون گوشم مشکل پیدا کرده ممکنه بخاطر اون باشه؟ چون چند بار انجام دادم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
دوست عزیز دچار تحلیل لثه شدیباید به متخصص لثه مراجعه کنیگام اول معمولا جرمگیری هستبعد براتون ضد الته ...

رفتم ولی کلا نشد خیلی جای بدی هست کلی چرک خشک کن هم استفاده کردم اما باز برگشت

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

التهاب لثه کرونیک باعث تحلیل لثه میشه که مداخله درمانی میخوادروغن تو گوش میتونه باعث اسیب شنوایی بشه ...

عزیزم این دارو گیاهی هست چندین ساله هم از طبیب شنیدم هم خودمون استفاده میکنیم خوب بوده

از گوش به دندون میرسه و واقعا خوبش میکنه

من کسیو اجبار نکردم که ازش استفاده کنه شما مخالف هستید میتونید رد شید💚

عزیزم این دارو گیاهی هست چندین ساله هم از طبیب شنیدم هم خودمون استفاده میکنیم خوب بودهاز گوش به دندو ...

باور کنید هر گیاهی نمیتونه حتما اثار مثبت داشته باشه

التهاب کرونیک درمان جدی میخواد گاها لیزر کم توان یا جراحی 

محیط دهان بسیار حساس هست جدا باید حواستون باشه