نمیتونم برم چیزی بخورم این مامان لنتی من بیدارمیشه الکی شلوغش میکنه ک تونخابیدی وفلان باید توضیح بدم تاتوضیح بدم بابامم بیدارمیکنه چندوقتیه ب حالت عجیبی ضعف میکنم ینی باید فقط درحال خوردن باشم امشب کم خوردم ضعف میکنم بدجور زده ب قلبم قلبم دردمیکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😄😄😄 چه مامان بابا مزه ای. نخوابیدن هم علت می خواد؟
اره بخدا فردا براش دارم میگم بشر اگ من نصف شبی اومدم دریخچالوبازکردم بیدارنشو همروبیدارکن حتمامنم ضعف کردم نمیدونم چ مرگمه پارسال اشتهایی دوقاشق غذانداشتم همه میخندیدن میگفتن معتادی ک انقدلاغرشدی امسال چاق شدم همه میگن چ وضعته ای همه چاقی😂😂جدیدا هم ضعف میکنم بایدبخورم عجیبم عجیب نمیدونم چ گلی سرم بریزم
پس قبل خواب حتما غذاوخوراکی تواتاق بذار که نری سر یخچال
سابقه نداشتم هیچوقت چون اضافه وزن نداشتم ضعف نکردم واسه اولین بارامشب همچین شدم البته مدتیه ضعف میکنم اما نزده ب قلبم وزنمم بالانیست ک بخام بگم شاید برای اضافه وزنم باشه