2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فیلم باز، درسته گفتم دیگه تو تاپیکات نمیام، ولی چند روز هست که نیستی، کجائی، حالت خوبه؟؟؟ 

لااقل تاپیک جدید میذاشتی میدونستم که خوبی، الان که نیستی واقعا نگران شدم، اگه پیامم رو خوندی یه اعلام حضور بکن، ببخشید اگه مداخله میکنم ولی واقعا ناراحتم که نیستی، یه جور نگرانی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

سلام فیلم باز، درسته گفتم دیگه تو تاپیکات نمیام، ولی چند روز هست که نیستی، کجائی، حالت خوبه؟؟؟ لااقل ...

سلام مرسی ازت 💐  من خوبم 

خودت خوبی ؟

یکم سرم شلوغ بود و... کار میکردم 

ببخشید اگه نگرانت کردم

اون روز هم اگه رفتارم درست نبوده بازم عذر میخوام 🙏 یکم حالم خوش نیس ، خودمم می‌دونم یجورایی دارم عقده ای بازی درمیارم و... امروز رفته بودم سر قبر علی درسته دلم براش تنگ شده ولی این دینا بدرد نمیخوره ، امیدوارم که منم زودتر بمیرم و از این زندگی نفرت انگیز خلاص بشم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

سلام مرسی ازت 💐 من خوبم خودت خوبی ؟یکم سرم شلوغ بود و... کار میکردم ببخشید اگه نگرانت کردماون روز ...

منم خوبم، میگذرونم دیگه، خدا رحمت کنه دوستت رو، میدونم این دنیا به درد نمیخوره ولی خدا نکنه این چه حرفیه میزنی، لطفا دیگه اینجوری نگو، ناراحت میشم

همه ی دوستها از هم دلگیر میشن ولی فراموش میکنن من حس میکنم اونقدر دوستیمون محکم شده که هیچ کسی نمیتونه خرابش کنه، اینو این چند روز که نبودی فهمیدم، انگار اینجا برام دلگیر شده بود هر اعلانی میومد سریع باز میکردم وقتی میدیدم تو نیستی عمیقا دلم میگرفت، این روزها میگذره مطمئن باش روزهای خوب در پیش هست، غصه نخور😢😢😢💔💔💔💔

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

منم خوبم، میگذرونم دیگه، خدا رحمت کنه دوستت رو، میدونم این دنیا به درد نمیخوره ولی خدا نکنه این چه ح ...

خداروشکر 🌱 امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره 

تو واقعا آدم خوب و چشم دل سیری هستی

اهوووووم موافقم 😊

اینجا زود حرف در میارن ، برای من اصلا مهم نیستا ولی اگه ازیت شدی و میشی ببخشید 🙏

خداروشکر 🌱 امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره تو واقعا آدم خوب و چشم دل سیری هستیاهوووووم موافقم 😊ای ...

تو هم خیلی خوبی، من فقط اون لحظه ناراحت میشم اونم نه از تو از اون دخترا که گیر الکی میدن

برای من فقط تو مهمی که ناراحت نباشی دیگران که انرژی منفی دارن فاقد اهمیتن

بزن شاد شو رفیق عزیزم🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

تو هم خیلی خوبی، من فقط اون لحظه ناراحت میشم اونم نه از تو از اون دخترا که گیر الکی میدنبرای من فقط ...

مرسیی🙂🌱

منم بشدت از دستشون ناراحت میشم عییییی

باشه میزنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرسیی🙂🌱منم بشدت از دستشون ناراحت میشم عیییییباشه میزنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببخشید نمیدونم چرا لایک میزنم ارور میده مجبورم پیام بذارم و با چرت و پرتهام خسته ات کنم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂شانس توئه دیگه، از دست من خلاص نمیشی، من همه جا هستم😁😁😉😉😉😉

ببخشید نمیدونم چرا لایک میزنم ارور میده مجبورم پیام بذارم و با چرت و پرتهام خسته ات کنم 😂😂😂😂😂😂 ...

نه 😂اینجوری نگووووو الان تازه شدیم همون آسمون و فیلم باز قدیم 🤝😂😂

ببیین هزارتا پست پیام بودش حوصله نداشتم جواب ندادم فقط دنبال پیام های توام ببینم چی گفتی یکم حالم دگرگون شه 😆

نه 😂اینجوری نگووووو الان تازه شدیم همون آسمون و فیلم باز قدیم 🤝😂😂ببیین هزارتا پست پیام بودش حوصل ...

ما با قدرت ادامه میدیم، 😂😂😂😂😂😂😂

ممنونم که اینو گفتی خیلی خوشحالم کردی، ببین فیلمباز جون من همون بچه ی فامیلم که شروع بازی با خودته و تموم شدنش دور از جون تو با مرگ من😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینا همه 🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🪸🪸🪸🪸🪸🪸🪸🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴تقدیم تو، من چون متفاوتم تقدیماتم هم فرق میکنه😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

ما با قدرت ادامه میدیم، 😂😂😂😂😂😂😂ممنونم که اینو گفتی خیلی خوشحالم کردی، ببین فیلمباز جون من همو ...

خدا نکنه 🥲 😂 😂 😂 🤣 

مرسیییییی ☘️ 🌱 😂 

من خاص نیستم منتها میترسم چیزی بگم 😂 😂 

خدا نکنه 🥲 😂 😂 😂 🤣 مرسیییییی ☘️ 🌱 😂 من خاص نیستم منتها میترسم چیزی بگم 😂 😂

از چه میترسی، چرا من نمیهراسم، چرا در لفافه سخن میگوئی؟؟؟ 

واضح حرف بزن و از ترسهایت بگو😐😐😐😐😐😃😃😃😃😃😃😃

از چه میترسی، چرا من نمیهراسم، چرا در لفافه سخن میگوئی؟؟؟ واضح حرف بزن و از ترسهایت بگو😐😐😐😐😐😃� ...

واو جمله بندی رو باش 😯🤣🤣🤣🤣🤣

خب بازم یه چند نفر پیدا میشن که باعث بشه  ارتباطمون خراب بشه 😂 

منم کاکتوس میزارم 🌵🌵🌵🌵🤣🤣🤣