2777
2789
واو جمله بندی رو باش 😯🤣🤣🤣🤣🤣خب بازم یه چند نفر پیدا میشن که باعث بشه ارتباطمون خراب بشه 😂 منم ...

هیچکس نمیتونه مهم اینه ما دو تا با هم دعوامون نمیشه گور بابای هر کی که نمیتونه ببینه، من همیشه هستم تو رو نمیدونم، اگه هر موقع خسته ات کردم فقط خودت بگی میرم در غیر اینصورت همیشه دوست خوبمی😍😍😍😍😁😁😁😁😁😁

کاکتوسه عالی بود تا حالی کسی کاکتوس بهم نداده بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❄❄❄❄❄❄❄☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔☔⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐اینا هم مال تو

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

هیچکس نمیتونه مهم اینه ما دو تا با هم دعوامون نمیشه گور بابای هر کی که نمیتونه ببینه، من همیشه هستم ...

اهوووووم دقیقا هیچکس نمیتونه 

خب معلومه که منم تا آخرش هستم 🙌 🌵

بنده رفیق نیمه راه نیستم 😂 🤣 😂 

خب از این به بعد امجوی کاکتوس میزارم 🌵 🌵 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهوووووم دقیقا هیچکس نمیتونه خب معلومه که منم تا آخرش هستم 🙌 🌵بنده رفیق نیمه راه نیستم 😂 🤣 😂 خب ...

منم نیمه راه نیستم تا اخر هستم، تازه یه دوست خوب وبا معرفت پیدا کردم😍😍😍😍😍

کاکتوس دوست دارم بذار، امروز با یه اتوبوس شرکت واحد تصادف کردم یه تومن خسارت از جیبم رفت😐😐😐😐😢😢😢😢

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

منم نیمه راه نیستم تا اخر هستم، تازه یه دوست خوب وبا معرفت پیدا کردم😍😍😍😍😍کاکتوس دوست دارم بذار، ...

می‌دونم که نیستی 

منم خیلی خوشحالم که حرف زدن و... واقعی رو با یه دوست دارم تجربه میکنم 😊💚

جدی تصادف ...؟ با ماشین خودت ؟ حالت خوبه؟ چرا ؟

می‌دونم که نیستی منم خیلی خوشحالم که حرف زدن و... واقعی رو با یه دوست دارم تجربه میکنم 😊💚جدی تصادف ...

من خیلللی خوشحالم، اره واقعا، تا 6 امروز گرفتار بودم کارت ماشین رو گرفت برد تعمیر گاه یه تومن خرجش شده بود

من خیلللی خوشحالم، اره واقعا، تا 6 امروز گرفتار بودم کارت ماشین رو گرفت برد تعمیر گاه یه تومن خرجش ش ...

آه لعنتی 🫤

خدارشکر که خودت چیزیت نشده ‌...

منم تقریبا یه ماه پیش زدم اینه یه 207 رو داغون کردم 

آه لعنتی 🫤خدارشکر که خودت چیزیت نشده ‌...منم تقریبا یه ماه پیش زدم اینه یه 207 رو داغون کردم

باز اینه ی 207،اخه اتوبوس های داغون شرکت واحد خیلی زوره براشون خسارت بدی☹️☹️☹️☹️☹️

باز اینه ی 207،اخه اتوبوس های داغون شرکت واحد خیلی زوره براشون خسارت بدی☹️☹️☹️☹️☹️

موافقم 😆😂 

نمی‌دونم کی این اتوبوس های داغون رو می‌خوان از سطح شهر جمع کنن

موافقم 😆😂 نمی‌دونم کی این اتوبوس های داغون رو می‌خوان از سطح شهر جمع کنن

والا بخدا کل اتوبوس نگاه میکردی دوزار ارزش نداشت از بس همه جاش داغون بود😂😂😂