2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از لحظه لذت میبرم

حتی با کوچکترین چیز ها خوشحال میشم

کودک درون زنده ای دارم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

همین ک دردسر بالا نمیاد، محتاج هیچکی نمیشم، حال خانواده خوبه امر خودمو میگردونم و..

من سر خانواده شوهرم به زندگیم تلخی انداختم اینجوری نبودم که برام مهم باشن از وقتی که شوهرم گفته هیچ موقع به خانوادم بی احترامی نمیکنم در حالی که اونا به منو خانوادم بی احترامی میکنن حالم بد شده زندگیمو دوست ندارم👩‍🦯

ببین خوشبختی واقعی رو که نمیدونم اما یاد گرفتم از تک تک لحظه هام لذت ببرم

هر چی سنم بالاتر میره حس بهتری از زندگی دارم

قبلنا برای هر چیز کوچیکی استرس می گرفتم و غصه می خوردم اما باور کردم اون چیزی کا حق منه به آسونی از کنارم نمیگذره

هر لحظه که حس نا امیدی دارم به خودم میگم چی کار کنم که این لحظه رو تبدیل به لحظه ی بهتری کنم 

شکر گزاری کن برای تک تک نعمت هایی که خدا بهت داده حتی اگه آدم مذهبی نیستی

به نظر خودم موثر بوده و از حس افسردگی نجاتم داده

🖤 
من برعکس شمام یا تو گذشته ام یا فکر آینده هیچوقت از حال لذت نمیبرم

تمرین مشاهده گری انجام بدین

به اطرافتون توجه بیشتری داشته باشین

سعی کنین با چیزای کوچیک ذوق کنین حتی اگه الکی باشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

من سر خانواده شوهرم به زندگیم تلخی انداختم اینجوری نبودم که برام مهم باشن از وقتی که شوهرم گفته هیچ ...

عزیزم هرچقد رو مشکلات تمرکز‌کنی سخت تر میشه کارت

از منی ک ۱۷ ساله متاهلم بشنو ادما اصلا ارزش ندارن خودتو ناراحت کنی براشون چ برسه خونواده شوهر...زندگیتو بچسب روکارای خودت وهمسرت وبچت تمرکز‌کن

عزیزم هرچقد رو مشکلات تمرکز‌کنی سخت تر میشه کارتاز منی ک ۱۷ ساله متاهلم بشنو ادما اصلا ارزش ندارن خو ...

ناراحتی من از خانواده همسرم نیست از این گفته همسرمه که من‌انقد برای زندگیمون تلاش کردم انقد از خودم گذشتم چرا حاضره به من بی احترامی کنه خانوادش به من بی‌احترامی کنن اما این هیچی نگه آخر سر بگه من هیچ وقت به خانوادم بی احترامی نمیکنم رفتم تو فکر با خودم میگم یعنی این هیچ موقع منو خانوادش حساب نکرده خودش هم  فهمیده امروز بهم گفت تو فکر کن من هیچ خانواده ای ندارم خانواده من تویی اما خیلی ازش دلخور شدم

ناراحتی من از خانواده همسرم نیست از این گفته همسرمه که من‌انقد برای زندگیمون تلاش کردم انقد از خودم ...

عزیزم شاید گفتنش ناخوشایند ولی ازخودگذشتگی نکن چون چوبشو میخوری خیرشو نمیبینی

پرتوقع باش نمیگم همیشه خدا بحث و دعوا گاها کوتاه بیا ولی فقط تو ظاهر