2777
2789

والا تو حوایج شدنی موندم محال که جای خود داره😖 😐

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجت محال یعنی چی؟ مثلا اینکه زمان به عقب برگرده یه حاجت محاله

نه محال يعني اينكه فقط و فقط خدا بايد بخواد اون اتفاق بيفته مثل يه معجزه.......مثلا مريضي كه همه دكترا جوابش ميكنن و در عين ناباوري شفا ميگيره جايي كه ميشه گفت دكتر چي كارس؟؟؟؟؟

نه محال يعني اينكه فقط و فقط خدا بايد بخواد اون اتفاق بيفته مثل يه معجزه.......مثلا مريضي كه همه دكت ...

والا یه نماز حاجت هست...امام صادق گفته که هرکی این نمازو بخونه بعد نمازش از جاش بلند نمیشه مگه این که حاجتش رو گرفته باشه.

من این نماز رو خوندم اما دو سه سال بعد به حاجتم رسیدم.البته اینم بگم من این نماز رو تو مسجدالنبی خوندم. یعنی میخوام بگم شاید از نمازه نبوده و حاجتم رو از پیامبر و اهل بقیع گرفتم .یا از خدای کعبه

سر جدتون پستامو لایک نکنین😭
چله زیارت عاشورا حاج اقا حق شناس شنیدم عالیه من خودم فردا میخام شروع کنم بخونم

منم دارم ميخونم امروز روز نوزدهم بود انشالله كه حاجت روا بشي دوست خوبم،راستي بهتره روز اول چله چهارشنبه باشه،حاجت من فقط يه معجزه ميخواد و بس  

منم دارم ميخونم امروز روز نوزدهم بود انشالله كه حاجت روا بشي دوست خوبم،راستي بهتره روز اول چله چهارش ...

حاجت منم یه جواب بله گرفتن از مادرشوهرمه

انشاءالله که حاجتتون براورده بشه

سخته یانه این چله؟