من هر ۳ روز میرم کافه این کافه دو بخش داره اولین بخش خیلی خیلی خیلی پر و سروصدا داره اما دوم گرون اما ساکت ۶ تا میز یک نفر داره یکی کتاب میخونه یا یکی روزنامه میخونه یا با گوشی بازی میکنه منم قهوه میخورم ادم میترسه اونا یک جوری نگا میکند که میترسه من ۳ ساعت میمونم بعضی وقتا سکته میکنم طرف یک چشمش به گوشی یک چشمش به من اونم مرموزان نگاه میکنه چرا واقعا میخواد فردا برم چون اونجا آرامش دارم اما انکار ادم های اونجا لال هستند و ساکت میترسم
برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
دخترم از وقتی اومدی عشق شکل پیدا کرد و مادر بودن شد شیرین ترین شعر زندگیم💞عشق کوچولوی من بیصبرانه منتظر گرفتن دستات و بغل کردنتم. تقریبا نصف راهو باهم اومدیم دخترکم هرچیم اذیت شده باشم می ارزه به لحظه ای که بذارنت تو بغلم🥺❤عاشقتم قلب مادر
من هر ۳ روز میرم کافه این کافه دو بخش داره اولین بخش خیلی خیلی خیلی پر و سروصدا داره اما دوم گرون ام ...
هااا؟؟
فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم از وقتی اومدی عشق شکل پیدا کرد و مادر بودن شد شیرین ترین شعر زندگیم💞عشق کوچولوی من بیصبرانه منتظر گرفتن دستات و بغل کردنتم. تقریبا نصف راهو باهم اومدیم دخترکم هرچیم اذیت شده باشم می ارزه به لحظه ای که بذارنت تو بغلم🥺❤عاشقتم قلب مادر
برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎