2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید

136 بازدید | 39 پست

یکم سرمون گرم بشه.در چه حالید چه میکنید

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من هر ۳ روز میرم کافه این کافه دو بخش داره اولین بخش خیلی خیلی خیلی پر و سروصدا داره اما دوم گرون اما ساکت ۶ تا میز یک نفر داره یکی کتاب میخونه یا یکی روزنامه میخونه یا با گوشی بازی میکنه منم قهوه میخورم ادم می‌ترسه اونا یک جوری نگا می‌کند که می‌ترسه من ۳ ساعت میمونم بعضی وقتا سکته می‌کنم طرف یک چشمش به گوشی یک چشمش به من اونم مرموزان نگاه می‌کنه چرا واقعا میخواد فردا برم چون اونجا آرامش دارم اما انکار ادم های اونجا لال هستند و ساکت میترسم

خوابیدم ولی خوابم نمیبره

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم شبکاره خواب ندارم 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم از وقتی اومدی عشق شکل پیدا کرد و مادر بودن شد شیرین ترین شعر زندگیم💞عشق کوچولوی من بیصبرانه منتظر گرفتن دستات و بغل کردنتم. تقریبا نصف راهو باهم اومدیم دخترکم هرچیم اذیت شده باشم می ارزه به لحظه ای که بذارنت تو بغلم🥺❤عاشقتم قلب مادر

من هر ۳ روز میرم کافه این کافه دو بخش داره اولین بخش خیلی خیلی خیلی پر و سروصدا داره اما دوم گرون ام ...

همین الان اینا رو تایپ کردی؟!

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من هر ۳ روز میرم کافه این کافه دو بخش داره اولین بخش خیلی خیلی خیلی پر و سروصدا داره اما دوم گرون ام ...

هااا؟؟ 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم از وقتی اومدی عشق شکل پیدا کرد و مادر بودن شد شیرین ترین شعر زندگیم💞عشق کوچولوی من بیصبرانه منتظر گرفتن دستات و بغل کردنتم. تقریبا نصف راهو باهم اومدیم دخترکم هرچیم اذیت شده باشم می ارزه به لحظه ای که بذارنت تو بغلم🥺❤عاشقتم قلب مادر

خوابیدم ولی خوابم نمیبره

آهان دراز کشیدی 🥱

شوهرم شبکاره خواب ندارم

اتفاقا نیس راحت بخاب 

آهان دراز کشیدی 🥱

😂👌🏻👌🏻

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
فکر کنم سرماخوردم از سرشب افتادم

همه گرفتن معلوم نیس چیه لعنتی