ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بعدتزریق نیم ساعت دراز بکش در همون جا حمدوسوره بخون آرامش بگیری اومدی خونه فقط دراز بکش و استراحت کن قشنگ چند ساعت بخواب و هیچ کاری نکن گلاب بخور آرامش داشته باشی و تا مثبت شدن بی بی چک کارای سنگین انجام نده جاروبرقی اینا نکش خم و راست نشو یجورایی هم بهش فک کن هم فکر نکن من با رعایت همین نکات با یه بار آی یو آی همون ماه باردار شدم
برای حضرت علی اصغر نذر کردم روز عاشورا شیر بدم برای حضرت زهرا هم نذر مالی بود من چله ی زیارت عاشورا ی حق شناس هم گرفتم خیلی دل شکسته و مستاصل بودم خیلی یعنی روزی نبود که گریه نکنم ولی سالی که باردار شدم از چند ماه قبل همش خواب میدیم دارم بچه شیر میدم ...
بعدتزریق نیم ساعت دراز بکش در همون جا حمدوسوره بخون آرامش بگیری اومدی خونه فقط دراز بکش و استراحت کن ...
اخه منم همونجا نیم ساعت دراز کشیدم کار سنگینم اصلا نکردم در حدی ک به خانوادمم میگفتم بیاین خونم تمیز کنید ولی خب منفی شد شما کجا و با کدوم دکتر آی یو آی کردید
الان هم نی نی تا الان منو بیدار نگه داشته و دارم شیر میدم و میخوابونمش به حق همین روزای ماه رمضون الهی سال دیگه این موقع بیدار باشی و نی نی رو شیر بدی و حاجت روا بشی عزیزم