زن دایی منم خیلی سمی هست گفت ببین دیگه امسال ازدواج کن باشه؟؟ گفتم اوکی قدیما باهاش کل کل میکردم والا خودش شش بار درخواست طلاق داده و همش از زندگی می ناله الگوی خوبی هم نیست🥴
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب مگه چی میگن؟ والله ما میریم اینطرف اونطرف غیر سلام و احوالپرسی چیزی نمی گیم حتی نمی دونیم طرف دقیق چند سالشه یا دانشگاه میره نمیره ... من بخاطر اینکه احترامم حفظ شه هیچی نه میپرسم نه اظهارنظر می کنم نهایتا تبریک گفتنی باشه تبریک می گم
چرا فلان جا رفتی چه طرز لباس پوشیدن این پسره کیه اینکارا چیه حداقل به فکر آبروی مامان بابات باش حداق ...
عزیزم یه چیزی بگم منظوری ندارم ولی اونا از کجا می دونن شما با کدوم پسر میری یا آبروی پدر و مادرت در خطر هست یا نه چرا اصلا می دونن که بخوان بپرسن اینا رو خود پدر و مادرت نگفتن بهشون؟