2777
2789

وای گفتیییی اینایی که نصیحت میکنن دوست دارم بهشون بگم اگه لالایی بلدین چرا خودتون خوابتون نمیبره برین یه فکری به حال زندگی خودتون بکنین

هیچوقت اجازه دخالت ندادم ولی سر همه تو زندگی منه از کوچیک گرفته تا بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای گفتیییی اینایی که نصیحت میکنن دوست دارم بهشون بگم اگه لالایی بلدین چرا خودتون خوابتون نمیبره بری ...

همون شما اگه میتونین بچه های خودتونو جمع میکردین 

منم اصلا اهمیت نمیدم ولی آدم سردرد میگیره دیگه

خب مگه چی میگن؟ والله ما میریم اینطرف اونطرف غیر سلام و احوالپرسی چیزی نمی گیم حتی نمی دونیم طرف دقیق چند سالشه یا دانشگاه میره نمیره ... من بخاطر اینکه احترامم حفظ شه هیچی نه میپرسم نه اظهارنظر می کنم نهایتا تبریک گفتنی باشه تبریک می گم 

همون شما اگه میتونین بچه های خودتونو جمع میکردین منم اصلا اهمیت نمیدم ولی آدم سردرد میگیره دیگه

اهمیت نمیدیم ولی خب اعصابت میریزه به هم میبینه طرف وضع زندگی خودش داغونه بعد برا من فاز روانشناس میگیره

چقدر کارشون زشته همینطور ی میکنن جوونا از رفت و آمد بیزارن بابا به ما چه ...

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خب مگه چی میگن؟ والله ما میریم اینطرف اونطرف غیر سلام و احوالپرسی چیزی نمی گیم حتی نمی دونیم طرف دقی ...

چرا فلان جا رفتی چه طرز لباس پوشیدن این پسره کیه اینکارا چیه حداقل به فکر آبروی مامان بابات باش حداقل و کلی حرفای دیگه 

اینا مثلا خانواده نزدیکترن راجب همه چی نظر میدن

واقعا اعصابم خورد شده از دستشون

اصلاً اهمیت نده به حرفاشون 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

واقعا اهمیت نمیدم ولی اصلا آدم سردرد میگیره

داداش من یکم ازدواجش دیر شد بس که ازش پرسیدن کی ازدواج میکنی الان دیکه نه مهمونی میاد نه مهمون بیاد خونه می مونه 

چرا فلان جا رفتی چه طرز لباس پوشیدن این پسره کیه اینکارا چیه حداقل به فکر آبروی مامان بابات باش حداق ...

عزیزم یه چیزی بگم منظوری ندارم ولی اونا از کجا می دونن شما با کدوم پسر میری یا آبروی پدر و مادرت در خطر هست یا نه چرا اصلا می دونن که بخوان بپرسن اینا رو خود پدر و مادرت نگفتن بهشون؟  

عزیزم یه چیزی بگم منظوری ندارم ولی اونا از کجا می دونن شما با کدوم پسر میری یا آبروی پدر و مادرت در ...

پیج دوست پسرمو دارن اونم عکس کاپلی اینا زیاد پست میکنه و کلا خیلی ویدیو و عکس از من میذاره اونم پیجش پابلیکه فکو فامیلامون پیجشو پیدا کردن هرجا میریم میرن پیج اونو نشون بابام میدن