2777
2789
عنوان

عجب شبی بود🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 82 پست
ب نظر آروم میشه من ی همکار داشتم ۳۵ سالشه الان اون به معنای واقعی بیش فعال بود و میگفت منو ب درخت می ...

درسته عزیزم وقتی زیاد خوابالو بشن و نتونن کاری کنن چه فایده داره اصلا چیزی یاد نمیگیرن باید راهشو بلد باشن که متاسفانه دکترا فقط دارو‌میدن و تمام،

مهد میره اونجا میشینه قشنگ اذیت نمیکنه ، ببشتر لج بازیاش جلوی منو باباشه، من خودم باید برم مشاوره بیشتر بفهمم چجوری باید باهاش رفتار کنم انشاالله

دقیقا🥺 انشاالله من که همه امیدم اینه روزی خوب بشه

مامان بزرگم همیشه میگفت دعا کنید بچه هاتون تا ۷ سالگی شیطون باشن...بعدش اروم بشن

نه این که تو بچگی اروم باشن نوجوان که شدن تازه شیطونی کنن که اون شیطنت خطرناکه...

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروها خواب اورن، این روانپزشکا همینارو همش میدن خودمم بخدا دوست ندارم بهش بدم چون تاثیر چندانی هم ن ...

داروی خواب آور روی ذهن بچه تاثیر منفی میزاره و بعضی دکتر ها اینو جدی نمیگیرن متاسفانه 

من معلم بودم و شاگرد بیش فعال ک دارو مصرف میکرد داشتم چندتا دوست داشتم به خانوادشون بگم توروخدا با بچه اینکارو نکنید‌

سر کلاس من خوب بودن سر کلاس یکی دیگه میترکوندن 

همش ب حرف زدن و خوشرویی بود ک چجوری باهاشون برخورد بشه 

الان پسر خودم با کوچکترین بد خلقی من صد پله بدتر میکنه

اینکارو با بچه نکنید هر بچه ای شیطنت داره و چه خوب که تو کودکی این شیطنت تخلیه بشه وقتی مثلا ۱۸سالش ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم🌹 حتما پیگیری میکنم بنظر خودمم این دارو ففط مضرن والا تاثیر مثبتی من ندیدم

ممنون از راهنماییتون عزیزم🌹 حتما پیگیری میکنم بنظر خودمم این دارو ففط مضرن والا تاثیر مثبتی من ندید ...

قربونت گلم 

یه دکتر رفتم به بچه شیش ماهه من داروی خواب آور داد منم متاسفانه کامل دادم و دکتر دیگه ای ک رفتم کلی حرف بهم‌زد ک چرا اینکارو کردی آسیب جدی داره داروی خواب آور حتی برای بزرگسال 

داروی خواب آور روی ذهن بچه تاثیر منفی میزاره و بعضی دکتر ها اینو جدی نمیگیرن متاسفانه من معلم بودم و ...

همینطوره متاسفانه با دکتر دیگه ای صحبت میکنم یا راه دیگه بدن یا اینارو قطع کنن فایده ندارن،

دقیقا بچه منم از یکی خوشش بیاد میشینه کنارش به حرفش گوش میده ولی امان از اینکه از یکی خوشش نیاد یا طرف اخمی چیزی بهش کرده باشه دیگه از ذهنش نمیره اصلا باهاش ارتباط نمیگیره

قربونت گلم یه دکتر رفتم به بچه شیش ماهه من داروی خواب آور داد منم متاسفانه کامل دادم و دکتر دیگه ای ...

آخی عزیزم ،ما به دکترا اعتماد میکنیم باورمون نمیشه چنین بی دقتی بکنن،

انشاالله همه بچه ها همیشه سلامت باشن

همینطوره متاسفانه با دکتر دیگه ای صحبت میکنم یا راه دیگه بدن یا اینارو قطع کنن فایده ندارن،دقیقا بچه ...

انشاا..

این یه چیز طبیعی تو همه بچه ها هست عزیزم با پسرت راه بیا کم کم همه چی اوکی میشه ذات بچه و بزرگسال همینه عزیزم 

درسته عزیزم وقتی زیاد خوابالو بشن و نتونن کاری کنن چه فایده داره اصلا چیزی یاد نمیگیرن باید راهشو بل ...

ای قوربونش برم

بقول مامانم بزرگ میشن اروم‌میشن . بخدا هیچیش نیست خوب گفتی خوبه خودت میدونی داروی چیه . منگ میشن گناه دارن 

. اصلا مشکلی نداره . بقول مادرم بزرگ میشن اروم‌تر میشن کم کم. ی اقوامی داریم بچش یعنی فقط بدو می‌کرد فقط خرابکاری جیغ کتک زدن ی لحظه اروم نبود مادرش یا نمی‌رفت مهمونی یا لحطه آخر میرفت زود بر می‌گشت الان ۴ سالشه دیگه اروم تر شده داره یاد میگیره اصلا شخصیتش داره تغییر میکنه حتی حرف زدنش . همه میگفتن این بیش فعاله هزار تا دکتر ازمایش وووو گفتن مشکل اعصاب داره نمیدونم بیش فعاله وووو خداروشکر دارو ندادن بهش مادرش تو خونه نگهش داشت با وسایل امن .. الان مهد میره.

خوبه که پیگیرید 

تازه میگی مهد میره  

خوش به حال پسرتون انشاله سلامت باشی مامان مهربون صبور 

خیلی زود بزرگ تر میشه اروم میشه عاقل میشه بقول بزرگترا 😄 شما هم نگرانی تون ازین بابت کم میشه 

ای قوربونش برمبقول مامانم بزرگ میشن اروم‌میشن . بخدا هیچیش نیست خوب گفتی خوبه خودت میدونی داروی چیه ...

خیلی ممنون از دلگرمیتون عزیزم🙏🌹 انشاالله همینطوره توکل به خدا