2777
2789
عنوان

عجب شبی بود🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 82 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به باباش گفتم فردا زنگ میزنم میگم بیاد ،به امید خدا

واقعا خوشحال میشم از دیدن همچین مامان هایی که هم راحت از کنار مسائل بچه هاشون نمیگذرن و هم رعایت حال بقیه رو میکنن توی مهمونی 

تبریک میگم به فرزندتون بابت مادرش😍🥰

یعنی بچه ای که خیلی شلوغ میکنه بیش فعاله پسر من دو سال و نیمشه خیلی شلوغه منم واقعا کم آوردم بخاطر ش ...

عزیزم دکتر تشخیص میده، روانپزشک کودکان،

فقط شیطونی نیست توجه و تمرکزشون گاهی کمه، البته پسر من رو‌ میگن مشکلاتش رفتاریه مثل همین لج بازی باید هم دارو‌بخوره هم باهاش کار کنن خوب بشه انشاالله،

ولی میخوام دکترشو عوض کنم ببینم چی میگه

باور کن منم همینم جایی میرم فقط دنبال بچه میدوم خونه کسی چیزی نشکنه...یکی دستم ببینه فکر میکنه معتاد تزریقی ام از بس جای گاز و کبودیه بچمه😐

چاره اش فقط صبوریه خداروشکر کن تنش سلامته بچه شیطونه دیگه...انرژی دارن یه جا مثل ربات نمیشینن که...

من خودم مهمونی دعوت میکنن نمیرم

مسافرت نمیرم

انشالله بزرگ میشن عاقل میشن همه جا میری❤️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
لطفا و لطفا دارویی که ذره ای خواب آور باشه و یا بچه رو بی انرژی کنه به بچه نده

داروها خواب اورن، این روانپزشکا همینارو همش میدن خودمم بخدا دوست ندارم بهش بدم چون تاثیر چندانی هم ندارن

هرچی به همسرم میگم این داروها ضرر دارن میگه نه باید قویتر بدن که کاملاااا اروم باشه! قراره بعد تعطیل ...

ب نظر آروم میشه 

من ی همکار داشتم ۳۵ سالشه الان اون به معنای واقعی بیش فعال بود و میگفت منو ب درخت می‌بستند که ثابت بشم چند ساعت.. ولی خودش میگه که الان هرچی بشه میگن بیش فعاله درصورتی که برای همه نیست  اصلا ب راحتی تشخیص نمیشه داد.  اگر ۱ درصد باشه باید راهش رو رفت ولی دارو نه .. حتما همین‌ کار کنید متخصص و مشاور کودک برید چند جا  . نمیدونم چند سالشه ولی قرار نیست خونه بمونه باید بره بیرون پس کلاس ببریدش فعالیت داشته باشه مهد ، پارک ، وووو کلی گزینه هست .

من مربی مهد بودم بچه ب حدی دارو زیاد و قوی بود فقط منگ می‌نشست اون اختلال داشت ولی اذیت نمی‌کرد دارو که قطع شد اوایل سخت بود ولی بعد با حرف با کنترل با بازی کارا رو می‌کرد خیلی ام باهوشند. با همه ی این حرفا امیدوارم که اصلااااااا این تشخیص برای فرزند شما درست نباشه و اون نیاز به تخلیه انرژی داشته باشه و یک همراه و همدل خوب  تا لجبازی کم شه .. یاد بگیره قوانین رو

آره همینطوره درک میکنم

ناراحت نشو ازشون عزیزم 

همه مادرا چنین تجربه ای دارن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
واقعا خوشحال میشم از دیدن همچین مامان هایی که هم راحت از کنار مسائل بچه هاشون نمیگذرن و هم رعایت حال ...

ممنون عزیزم🌹 من واقعا حاضرم دیگه جایی نرم تا بچه خوب و آرومی بشه با خیال راحت بتونم برم

باور کن منم همینم جایی میرم فقط دنبال بچه میدوم خونه کسی چیزی نشکنه...یکی دستم ببینه فکر میکنه معتاد ...

دقیقا🥺 انشاالله من که همه امیدم اینه روزی خوب بشه

هرچی به همسرم میگم این داروها ضرر دارن میگه نه باید قویتر بدن که کاملاااا اروم باشه! قراره بعد تعطیل ...

اینکارو با بچه نکنید 

هر بچه ای شیطنت داره و چه خوب که تو کودکی این شیطنت تخلیه بشه وقتی مثلا ۱۸سالش بشه دیگه شیطنت هاش بچه گونه نیست و آسیب جبران ناپذیر داره 

اصولاً بچه ای ک تو بچگی شیطنت می‌کنه از اونطرف آروم میشه 

دارو های بیش فعالی هیجان بچرو میگیره بچه مث یه مریضه ک دوست داره پاشه اما نمیتونه 

من نمیگم روانپزشک و مشاور بده نه 

اما سعی کن با بازی این شیطنت رو تخلیه کنید عزیزم 

جدیدا باب شده ب همه بچه ها میگن بیش فعال و روانپزشک هم با دارو بچرو وابسته ب خودش می‌کنه ک مدام بری و بیای 

وگرنه قدیم هم بچه ها شیطنت داشتن خیلی 

همسر من بچگی فوق شیطونی داشته پسرمم ب خودش رفته 

اما الان یه آدم مودب آروم و منطقیه