2777
2789
عنوان

نظر بدید 🚫🚫🚫🚫

63 بازدید | 4 پست

من با یکی سه سال دوستم ولی راه دور اولش باهم اوکی نبودیم یعنی زیاد رابطمون دووم نمی آورد ولی الان جدی تر شده حتی یکم پیش گفت عکسم رو به مامانش نشون داده 🤦🏻‍♀️ البته عکسم زیاد جالب نبود بدون آرایش و فیلتر... فقط با حجاب بودم دیگ برداشته نشون داده اونم گفته آشناس قبلا نشون دادی نگو قبلا هم نشون داده 😐 مامانش گفته چرا هی عکس این دختر رو نشون میدی اینم گفته تو ی گروه باهمیم از فلان شهر بعد مامانش گفته چرا از اونجا و روش نظر داری یا چی اینم شوخی کرده گفته نه همین جوری میحرفیم بعد گفته همین جوری چرا بهت عکس میده 🤦🏻‍♀️ بعد گفته تو گروه باهمیم گفته کدوم گروه منم ببر 

نمیدونم این نشونه ی خوبیه یا چی 🤕

من که حس خوبی نگرفتم

اگه جرات داشت میگفت باهاش تو رابطم ، نه اینکه بگه تو گروه بوده و فلان ... روی اینجور آدمای ترسو حساب باز نکن خیلی

چند سالتونه؟

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

من که حس خوبی نگرفتماگه جرات داشت میگفت باهاش تو رابطم ، نه اینکه بگه تو گروه بوده و فلان ... روی ای ...

بابا هنوز همو ندیدیم از نزدیک آخه من هیچ دوست نداشتم نشون بده 🤦🏻‍♀️ گفتم بیاد همو ببینیم گرچه همه جور عکس همو دیدیم ولی بازم رابطه ی ما خیلی سخته نمیشه همین جوری گفت به خونواده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا هنوز همو ندیدیم از نزدیک آخه من هیچ دوست نداشتم نشون بده 🤦🏻‍♀️ گفتم بیاد همو ببینیم گرچه همه ...

خب پس دیگه با کجاش مشکل داری؟

حتما باهات حال میکنه میخواد نظر مامانشم بدونه🙌

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤