2777
2789
عنوان

زن همسایه هم نماینده س هم قهره

511 بازدید | 43 پست

حسودیم میکنه قهر کرده عصبیه جواب پیاممو نمیده گفتم هزینه چقدر شده واریز کنم جواب نمیده خیلی عصبیه متاهله و بچه دار خیلی روی شوهرش حساسه 

منم خدا شاهده اصلا حتی سلام هم نمیکنم به شوهرش اصلا نگاه هم نمیکنم هر چی هم با خودش خوشرویانه رفتار میکنم باز از من متنفره

حالا کاری ندارم خوشش بیاد یا نه جواب پیام و زنگ نمیده پس من از کی بپرسم هزینه هارو اومدم شهرستان یه ماه دیگه برمیگردم اگه سر وقتش پولمو ندم نمیشه باید یکم پول میدادم پام از شدت ترس همه ش میلرزه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یکی دیگه همسایه ها بپرس

با هیچکس صمیمی نیستم چون مجردم و اونا متاهل 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

الان از چی میترسی دقیقا، توی واتس اپ پیام بزار اسکرین نگه دار،  مثلا بنویس امروز ششم فروردینه چقدر پول شارژ میشه؟ 

پایین تر بنویس چرا جواب نمیدین سه روز گذشت 

و دیگه کاری نداشته باش

شما هیچی نگو تا اون خودش بیاد بگه ‌

خودش نمیگه هیچ وقت میخواد منو بدحساب معرفی کنه پیش بقیه 

چون نصف شب شوهرش اومد در خونه مو کوبید باز نکردم ساعت ۲ شب من یه خانم تنها در باز نمیکنم به کسی 

الان بهونه دستشونه که اذیتم کنن بگن ما هم جواب تورو نمیدیم

صمیمیت نمیخاد که ی سوال میخای بپرسی اگه شمارشونو ندارید تو تلگرام گروهی چیزی دارید حتما از اونجا پیا ...

شماره هیچکس ندارم اصلا نمیشناسم بقیه همسایه هارو

همیشه طلبکاره که باید التماس بدهکار بکنه . عجله نکن اول و آخر خودش میاد . 

شوهرتون کجاست ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگر تو ی گروه پرسیدی که دیگه ترس نداره، تووپرسیدی خبر مرگش جوابم نداد بعدا بگو پیام دادم جواب ندادی خودت، ببین هر چی از آدما بیشتر بترسی بیشتر دور برمیدارن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

همیشه طلبکاره که باید التماس بدهکار بکنه . عجله نکن اول و آخر خودش میاد . شوهرتون کجاست ؟

مجردم من تنها زندگی میکنم الانم اومدم شهرستان مادرمو ببینم از دماغم دراورد از روزی که اومدم فکرم خراب کرده اصلا نفهمیدم مسافرتو همه ش استرس