2777
2789
عنوان

ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 64 پست
سلام عزیزم والا به نظرم خیلی خوبن هم خانم دکتر هم بقیه پرسنل م باور کنین چند بار اقدام کردم اصلا نگف ...

مرسی عزیزم که اینقدر قشنگ جواب میدی نمیدونم والا چکار کنم این دفعه رو با رژیم باردار بشم و توکل بر خدا اگه نتیجه نداد دفعه بعد ای وی اف اقدام کنم یا ریسک نکنم اخه این دفعه نزدیک ۳۰ تومن با رفت و تمد به تهران خرج شد ولی بی نتیجه بود البته من اشتباه کردم بد شرایطی اقدام کردم چون به شدت چاق شده بودم شاید اگه چند ماه قبلش ورزش گرده بودم و اقدام کرده بودمو شوهرمم تقویت کرده بودم اینجوری نشده بود مثلا همسر من و یادش رفته بود بفرسته دکتر ارولوژی روزی که داروهای پانکچر برای من شروع کرد همسر من و فرستاد دکتر جنتی با ازمایشش که دکتر جنتی بهش کیوتن و ویتامین ای داد ولی خب چه فایده ۱۰ روز بعدش رفتیم برا پانکچر و نمکنه از همسرم به ۱۰ روز که معلومه قرار نیست تغییری ایجاد بشه 

مرسی عزیزم که اینقدر قشنگ جواب میدی نمیدونم والا چکار کنم این دفعه رو با رژیم باردار بشم و توکل بر خ ...

ن عزیزم به این چیزا فک نکن شما که هنوز یه بچه اونم یه دختر گل دارین به نظرم طبیعی باردار شین ایشالا که بچه سالم و صالح بهتون بده بعدش با خواست خدا همون جنسیتی که مدرنظرتونه باشه اگرم نشد که یه خواهر گل باید داشته باشه دخترتون مگه بدون خواهر میشه به این چیزا فک نکن ایشالا هر چی که خیر پیش بیاد برات من سه تا دختر گل داشتم شکر خدا از اون طرف شوهرم تک پسر خانواده شوهرم به شدت پسر میخواستن به این خاطر مجبور شدم اقدام کنم برا ای وی اف سه بار پانچکر شدم دوبار انتقالم با اینکه همه چی رو رعایت کردیم منفی شد خلاصه تا خدا نخواد نمیشه این بار آخر خدا خودش خواست که مثبت بشه توکلت به خدا باشه ایشالا که دلت همیشه شاد باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابط عالی میخواین زنگ بزنید ب خانم کاشی زاده 

Ivf موفق میخواین ک با دکترو جنین شناس خیلی خوب کار کنه تضمینی هم باشه بزنید ب خانم کاشی زاده

۰۹۹۶۵۹۵۹۱۴۳ تهران هم هستن زیبا جا دار مطمعن با خیال راحت سریع و بدون دردسر

رابط عالی میخواین زنگ بزنید ب خانم کاشی زاده 

Ivf موفق میخواین ک با دکترو جنین شناس خیلی خوب کار کنه تضمینی هم باشه بزنید ب خانم کاشی زاده

۰۹۹۶۵۹۵۹۱۴۳ تهران هم هستن زیبا جا دار مطمعن با خیال راحت سریع و بدون دردسر