2777
2789
عنوان

شام تولد پسرم

576 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ده روز دیگه تولد پسرمه و منم شاغلم  و وقتم کمه.میخوام نظرتون رو در مورد شام تولد بدونم.چی بدم بهتره؟چون اولین سالی هست که میخوام واسش تولد بگیرم

یارب نظر تو برنگردد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الویه،چند نوع فینگرفود یادرست کن یاسفارش بده ازبیرون بگیر. بچه ها غذاهای کوچولوروبیشتردوسدارن 😊تولدش مبارک

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

آخر هفته بگیر که بتونی از شبش به کارات برسی.اول برو تم تولد و وسایل تزئینیتو بگیرو نصب کن.بعدم خریداتو طبق چیزایی که میخوای درست کنی لیست کن و بخر و دسرها و سالادهارو از شب قبل میتونی درست کنی.کیک هم سفارش بده همسرت یک سری تنقلات هم بخر میوه هم از شب قبل بشور و تو یک سبد بزرگ بچین فرداش.غذا هم میتونی سالاد ماکارانی یا الویه و از شب قبل بزاری سالاد کلم و سالاد لبو

لازانیا یا ماکارانی

چیکن استراگانف

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

از بیرون بِگیر

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
به نظرتون تم تولد پسرونه چی قشنگه؟

من هفته پیش تولد یکسالگی پسرمو گرفتم. چون زمستون بدنیا اومده تمش ادم برفی بود. کیکشم ادم برفی بود. خیلی خوش گذشت حیف یه عکس درست حسابی نشد ازش بگیریم از بس شیطون قربونش برم😘

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.