الان زن داداشم میخواد طلاق بگیر و هر کاری میکنم آشتی نمیکنه باردار غیر این از خانواده هزار تا طنعه شنیدم یک بار داداشم خیانت کرد زن داداشم وسط کل فامیل دعوا راه انداخت حالا هر کی بابام رو میبینه میگه پسرت حقش هرزه کثافت اشغال کل فامیل داداشم دیدن گفتن هرزه جلو همه هزار تا فحش دادن الان ما نمیتونم بخاطر داداشم بریم بیرون دیروز خالم آمده میگه هوس باز کجاست چکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂 برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊