2777
2789
عنوان

چکار کنم داداشم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 76 پست

به فامیل هیچ ربطی نداره دو اینک شما مطمنید داداشت خیانت کرده سه اینک اگه با چشممم خودتون ندید قضاوت نکنید چهار اینک اگه دیدن چشماتونو ببینید و جار نزنید 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم خواهر اون مرد خیانتکار چرا باید خجالت بکشه😐پدر مادرش چرا؟؟؟؟؟

اره ربطی نداره

ولی نمیدونم چرا خوشم اومد از رفتار خانوادش

اینجوری باعث میشه مرده بیشتر خجالت بکشه😂

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

عالم و‌آدم خیانت میکنن کسی چیزی بهشون نمیگه.. آدم بکشند هم این کارو نمیکنن..خانواده شما و‌فامیلاتون ...

ج ی خسته‌ شدم تا میرم بیرون یک رو میبینم هزار طعنه بارم میکنه 

عجیبه بخدا... بگو بمن‌چه،هرکسی رو‌ خدا برا گناه‌هودش مواخذه می‌کنه شما بخاطر گناه داداشم منو طعنه میزنی. 

ضمن اینکه اینا خودشون از همه بدترن‌که‌میان به بقیه طعنه میزنن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خوب کردن

غلط کردن زخم زبون کار اشتباه یه مرد رو به خواهر یا پدر و مادرش زدن

غلط کردن پیرمرد رو بخاطر اشتباه پسرش فحش دادن 

غلط کردن خواهرش رو طوری هفت دادن که نمیتونه از خونه بیرون بره

همینا مطمین باش نرفتن با خود پسر دعوا کنن یا حالی از اون عروس مظلوم بپرسند ،فقط دنبال آتو بودن

چون خودتون اجازه دادین اگه یه برخورد جدی کنی کسی جرات نمیکنه حرفی بزنه نمیگم کار داداشت درست بودهااا نه ولی نباید اجازه بدین بقیه شما را سذ زنش کنند

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

اینا که طعنه میزنن خودشون تو خفا هزااار تا گوه خوری گردند صداش درنیومده، زنش هم طلاق بگیره مدام تو جمع معرکه نگیره، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اینا که طعنه میزنن خودشون تو خفا هزااار تا گوه خوری گردند صداش درنیومده، زنش هم طلاق بگیره مدام تو ج ...

زنش عالم رو خبر دار کرده فقط به گوشی جواب میدم میگه چی شده خيانت کرده‌ زنش گفته همه فامیل فهمیدن