2777
2789
همین دیروز ۵۰ تومن داشتم دادم طلا گرفتم

مبارکتون باشه 

اره منم میگم چند ماه پیش اگ طلا میگرفتم پولم ۲ برابر میشد ولی الان ارزشش و از دست داده

عاطفه خانم هستم یه افسرده ولی زنده با امید😅💖

حدود ۲۰/۳۰تومن😅😅زیاد نیست دانش اموزم ولی خب همش میگم اگ ۴/۵ماه پیش همین و طلا میخریدم الان ۲ برابز ...

بسلامتی....آب شده بخر فقط ک اجرت ندی. دست دوم هم از آشناها بخر .کلا دست دوم داستان دار ممکنه بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی....آب شده بخر فقط ک اجرت ندی. دست دوم هم از آشناها بخر .کلا دست دوم داستان دار ممکنه بشه

درسته خیلی ممنون بابت راهنماییتون

اسی من برج ۹ یه جفت گوشواره خریدم ۸ تومن 

برج ده فروختم ۹ و ۲۰۰ 

دوباره یه پلاک خریدم بعد یه ماه ۹۰۰ تومن سود کردم 

الان بخر 

تا سه چهار ماه قطعا سود میکنی 

هیچچچچچی پایین نمیاد 

میزه بالا بالا 

یه چوسه میاد پایین 

یهو چهار پنج تومن که نمیاد

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

اسی من برج ۹ یه جفت گوشواره خریدم ۸ تومن برج ده فروختم ۹ و ۲۰۰ دوباره یه پلاک خریدم بعد یه ماه ۹۰۰ ت ...

درسته باید برم بخرم همینجوری پولم کلی بی ارزش شد مرسی از نظرت عزیزم

به نظر من میلاد زر تجربه خرید خوبی داره. من خودم چند بار از سایت میلاد زر خرید کردم و راضی بودم. گالری طلای میلاد زر تنوع زیادی داره و خرید طلا از میلاد زر واقعا آسونه.