بله ولی همیشه سعی کنید حداقل ۲ سال نگه دارید عالی میشه
چون تا دو سال دیگه ۲۰ میلیون رو رد میکنه
لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
الان همه قیمتها در حال تورمه. ببین طلای آب شده بخر اگه میخای زود بفروشی. سود داره ولی ممکنه خیلی چشمگیر نباشه برای یه فصل. طلای غیر اب شده دستمزد و مالیات و از این چیزا داره. برای همین در طول چند سال سودش خوب میشه. باز آب شده اجرت نداره. دست دوم هم ریسک داره چون داخلش ممکنه ناخالصی بزارن.
لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
درسته خیلی ممنونواقعا میترسم بخرم بیاد پایین از طرفی نخرم پولم ارزشش واز دست بده دیونه شدم اینقد فک ...
پولت چقدره؟ ببین تاحالا تو کل زندگیم ندیدم چیزی ک رفته بالا بیاد پایین. یه نوسان خیلی جزیی همیشه هست ولی در حدی نیست ک ضرر کنی. ولی خب ب هرحال ریسک داره و ۳،۴ ماه واقعا زمان زیادی نیست
سودشون زیاد نیستاگه پولتون بیشتر از ۵۰ تومانه حتما طلا بخرید
هههههه نه بابا اینقد پولم کجا بود من دانش اموزم به زور حدود ۲۰ /۳۰تپمن پس انداز کردم میترسم هی پولم بمونه با این تورم بی ارزش بشه نمیدونم چیکارش کنم از طرفی میترسم بدم طلا بیاد پایین همینم کم بشه
هههههه نه بابا اینقد پولم کجا بود من دانش اموزم به زور حدود ۲۰ /۳۰تپمن پس انداز کردم میترسم هی پولم ...
شما باید دیدتون بلند مدت باشه نه کوتاه مدت
دیدم قیمت طلا رو پیش بینی کردین فک کردم تو این حیطه فعالیتدارید
اکثر کارشناسا دارن میگن