2777
2789
تک کارت دوکارت سه کارت*اینده‌گذشته‌حال و چهار کارت اصلی (مثلا اگه دو کارت انتخاب کردی دو عدد از یک ت ...

ممنونم عزیز دلم ،اینده ، برمیگرده یا رفتنش دائمیه، دوکارت ، ۸و ۶

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیز دلم ،اینده ، برمیگرده یا رفتنش دائمیه، دوکارت ، ۸و ۶

نوابه شمشیر: رویداد های ناخوشایند، سیاستمداری 

ده جام: خوشبختی ، خانواده و خوشحالی

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

نوابه شمشیر: رویداد های ناخوشایند، سیاستمداری ده جام: خوشبختی ، خانواده و خوشحالی

ممنون عزیزم ، میشه زحمت بکشی یکم  تفسیر یا توضیح بگی ، من متوجه بشم ، و برگشت توش هست یا نه؟

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

ممنون عزیزم ، میشه زحمت بکشی یکم تفسیر یا توضیح بگی ، من متوجه بشم ، و برگشت توش هست یا نه؟

اسم کارت هات این بود و تعبیرش گفتم دیگه نمیدونم 

خوشبختی و خوشحالی همینه دیگه، حالا بستگی داره

اسم کارت هات این بود و تعبیرش گفتم دیگه نمیدونم خوشبختی و خوشحالی همینه دیگه، حالا بستگی داره

ممنون عزیزم 💚💚

تاروت برام میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیت کلی کنم یا جزیی؟؟

والا نیتت به درد من که نمیخوره 

انتخاب کن کارت و اعداد ( تعداد اعداد رو دقت کن به شماره کارت باید عدد کارتت رو بگی)

ازدکترت که زیر نظرشی پرسیدی؟

نه جود

اب پیامکو نمیده چن روزه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز