n_ah مدیر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6866 عنوان حس ششم هست | مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 83 پست بپرسم؟.... بیا لطفا........ بپرسم؟......؟....؟... 1404/01/06 | 04:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biancaartist عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1147 نمیدونم هرچه خودتون بهتر میدونین ، ۱۱ هفت جام: تخیل و قدرت خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1344 تک کارت دوکارت سه کارت*ایندهگذشتهحال و چهار کارت اصلی (مثلا اگه دو کارت انتخاب کردی دو عدد از یک ت ... ممنونم عزیز دلم ،اینده ، برمیگرده یا رفتنش دائمیه، دوکارت ، ۸و ۶ درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد
biancaartist عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1147 ممنونم عزیز دلم ،اینده ، برمیگرده یا رفتنش دائمیه، دوکارت ، ۸و ۶ نوابه شمشیر: رویداد های ناخوشایند، سیاستمداری ده جام: خوشبختی ، خانواده و خوشحالی خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1344 نوابه شمشیر: رویداد های ناخوشایند، سیاستمداری ده جام: خوشبختی ، خانواده و خوشحالی ممنون عزیزم ، میشه زحمت بکشی یکم تفسیر یا توضیح بگی ، من متوجه بشم ، و برگشت توش هست یا نه؟ درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد
biancaartist عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1147 ممنون عزیزم ، میشه زحمت بکشی یکم تفسیر یا توضیح بگی ، من متوجه بشم ، و برگشت توش هست یا نه؟ اسم کارت هات این بود و تعبیرش گفتم دیگه نمیدونم خوشبختی و خوشحالی همینه دیگه، حالا بستگی داره خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6063 حس ششمم گاهی اوکیه ولی فآل میتونم بگیرم برات حافظ تارو☆ت ابجد و... برای من یک فا.ل میگیری به نیت قاسم🥲 🌙✨️
biancaartist عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1147 ممنونم 💕 معنیش چیه دقیقا گفتم دیگه، اسم کارتت و تعبیرش این بود دیگه بقیش الله اعلم خودت باید ببینی خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
dokhtarhroyaha عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5348 حس ششمم گاهی اوکیه ولی فآل میتونم بگیرم برات حافظ تارو☆ت ابجد و... تاروت برام میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیت کلی کنم یا جزیی؟؟
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1344 اسم کارت هات این بود و تعبیرش گفتم دیگه نمیدونم خوشبختی و خوشحالی همینه دیگه، حالا بستگی داره ممنون عزیزم 💚💚 درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد
biancaartist عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1147 تاروت برام میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیت کلی کنم یا جزیی؟؟ والا نیتت به درد من که نمیخوره انتخاب کن کارت و اعداد ( تعداد اعداد رو دقت کن به شماره کارت باید عدد کارتت رو بگی) خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
dokhtarhroyaha عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5348 والا نیتت به درد من که نمیخوره انتخاب کن کارت و اعداد ( تعداد اعداد رو دقت کن به شماره کارت باید عدد ... الان چیکار کنم
biancaartist عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 1147 برای من یک فا.ل میگیری به نیت قاسم🥲 انتخاب کن خب ریپلای هامو ببین اگه تآروت میخوای خوش اومدی زندگی مامان، حساب کاربری ترک شده
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 34651 ازدکترت که زیر نظرشی پرسیدی؟ نه جوداب پیامکو نمیده چن روزه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.