2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست
خب باشه به هرحال پیامک ازون خطی میاد که عکس همکلاسی پسرت روشه٬ پس حتی خود اون زنه هم نباشه یه کسی هس ...

ایشالا که پیداش کنم

بچه ها شمارشو بزارم یه زنگ بزنین ببینین خاموشه روشنه خانومه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسر بنده با یه بنده خدا پیامک میدن و اینا و ادعای هر دو طرف رابطه خواهر برادریه

وا  بعد شما هم اينقدر ريلكس برخورد ميكنيد؟

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

استارتر عزیز من تجربشو داشتم من خیلی بی تجربگی کردم دادو بیداد را انداختم ولی اونا هماهنگ شدن و حرفمو به هیچ کس نتونستم ثابت کنم خیلی بد بود فقط بهت می گم زرنگ باش بزار چند وقت بگذره و کنترل کن بزار از همه چیییی سر در بیاری چون با فهمیدن و آبرو ریزی چیزی نمی خواد تغییر کنه و کسی تحت تاثیر قرار نمی گیره فقط زرنگگگ تر می شن ذات شوهرت خرابه اگه پشیمونم بشه واس چند وقته دوباره  تکرار می کنه حالا این نه یکی دیگه

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
واااای خدای من شوهرت هیچی بهش نگفت یانمیگه ؟؟؟؟چ وقیح بگو شوهرمیخای برو بایکی ک زنوبچه نداشته باش چر ...

والا اوایل که فهکیده بوده باهاش دعوا کرده بعد دیده چاره نداره ولش کرده بعدباز سریه قضیه ای با مرده دعوا کرده شوهرم ازخونه بیرونش کرده و به مامانش گفته حق نداری جوابشو بدی مادرشم تامدتها الکی میگفت باهاش ارتباطی ندارم خیلی سیاست داره مادروهرم همچین مظلومانه حرف میزنه و پر و بال میده به حرفش که شوهرم باورش میشه

ولی بعد یه مدت فهمیدیم باز باهاش در ارتباطه

میگم باهاش ارتباطمو قطع کنم؟ 😭 اصلا ازش خوشم نمیاد

عزیزم حتی یک ثانیه هم به سقط بچت فکر نکن خواهش می کنم از دست رفتن جون بچه به خاطر بی وجدانی شوهرت خیلی ناعادلانه است

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
باور کن ببخشینا هر روز رابطه دارم باهاش چه الان چه قبل حاملگی برا اینکه نگه کم گذاشتی لعنت بهش از دی ...

خب بزرگترین اشتباهت همینه عزیزم ی چیزی میگم همیشه بمغزت بسپارش مردارو باید همیشه تشنه نگهداری زیاد باهاش شوخی نکن زیاد صمیمی نشو هرچی سنگینتر باشی عزیزتری بخدابجون بچه هام راست میگم هرچی جلو مرد دولاراست بشی پروتره وخودشو میگیره ک ای خدامن چ خریم ک این اینجوری تحویلم میگیره بزاراون دنبال محبت تو باش ن تو دنبال اون