2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست
چی داشتی شوهرت خیانت کرده ؟

نه باو شوهر من اینقد غرق کاره بمن بزور میرسه اما حس میکنم دیگ دوسم نداره 

یکی از رفقای فابم شوهرش اینجوری بود ینی هروز ی خط میخرید دهن منو سرویس کرده بود همش خطاشو با گوشی میداد بمن میگفت شوهرمو امتحان کن دیگ از وقتی بچه دار شدم رتبطم باهاش کم شد و الان در حد سلام و احوالپرسی اونم با چت کردنه

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

در ثانی اینکه شما بهش چیزی تو مجازی گفتین و اونم شما رو شناخته و اگه الانم با همسرتون در ارتباط باشه تا الان زنگ زده به همسرتون و داستان رو براش گفته و گفته من گند زدم و همسرتونم کااامل در جریانه... حتی اگه چند ماهم باشه با هم نباشن.. باز هم الان هماهنگ شدن.. شما با لسکرین شات و این حرفها تو دادگاه نمیتونید حرفی بزنید چون تهیش جرمه.. ولی قبل پاک شدن چتها اسکرین شات بگیرید پیش خودتون نگه دارید

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پاشو قشقرق راه بنداز شل نگير صداتو ببر بالا تهديد كن اگ بخواي اروم برخورد كني بدتر ميشه 

فکر میکنی بادعوا و قشقرق درست میشه؟؟؟؟ مطمئن باش داد و بیداد و دعوا همانا و تموم شدن زندگیشم همان! شوهرشم ازنورش میگیره و داد و بیداد راه میندازه یا بیرونش میکنه یا خودش میره و تمام

بذار زندگیشو حفظ کنه اینجوری هم خودش بدبخت میشه هم بچه هاش هم شوهره

خاک بر سر اون زنیکه

خوب شما که میگی بچشو میاره مهد به همونی که قضیه رو گفتی بگوتعقیبش کنه حتی حین تعقیب میتونه به شمارش زنگ بزنه ببینه همونه بعد ببینه خونش کجاست شوهرش کیه چکارس شماره شوهرشو پیدا کن اسکریت پیاماشو بفرس واسه خانمه تهدیدش کن به شوهرش میگی بعد اون نوبت شوهرته خیلی جدی به روش بیار یه امتیازی مثل حق طلاق یا حضانت بگیر 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
ببخشيد چ مشكلي؟

شبیه این داستان برعکسش.. البته نه علاقه و اینها... فقط خواهر برادری...

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!
فکر میکنی بادعوا و قشقرق درست میشه؟؟؟؟ مطمئن باش داد و بیداد و دعوا همانا و تموم شدن زندگیشم همان! ش ...

اگ اين اروم رفتار كنه شوهرش واسه اينكه دست پيش و بگيره مياد داد و قال ميندازه و خودشو توجيه ميكني واسه همون ميگم شل نگيره البته اول بايد بفهمه در چه حد بودن و چطور شده

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
شبیه این داستان برعکسش.. البته نه علاقه و اینها... فقط خواهر برادری...

يني دختر مورد علاقتون خيانت كرد؟رابطتون هم ب صورت چت سأده بود؟

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
از کجا میشه رفت اون شماره رو دید که داده مخفی؟

عزیزم تو موبوگرام مخفی کردن داره ک وقتی رواسمطرف چندثانیه فشاربدی میزنه مخفی کردن وبعدرمز داره ک تارمزو نداشته باشی نمیتونی بازش کنی بعدشم باآبروریزی چیزی درست نمیشه منطقی فکرکن چون باآبروریزی میدونو برای طرف باز میکنیک خودشو ب شوهرت نزدیکترکنه وشوهرت از تو دور ب زنه کاری نداشته باش تو ی التیماتوم ب شوهرت بده بترسونش موبوشو مجبور کن حذف آکانت کنه ی خط جدید براش بخروبااون موبو نصب کنه ولی بدون رمز تاتو بتونی هروقت خاستی تمام گوشیشو چک.کنی

خوب شما که میگی بچشو میاره مهد به همونی که قضیه رو گفتی بگوتعقیبش کنه حتی حین تعقیب میتونه به شمارش ...

اصلا از این رنجر بازیها در نیارین لطفا... بابت تعقیب و تهیه اسکرین شات و فرستادنش و تهدید متعاقبش میتونه راحت بکشوننتون دادگاه و زندانی داره..این چه توصیه هاییه

اون خانومو چجوری پیدا کنم

به نظر من که طرف شما فقط وبقط شوهرته  توباید اول با اون صحبت کنی وقضیه رو از خودش بشنوی اصلا چطور میتونی تظاهر کنی که از هیچی خبر نداری جلو شوهرت .یعنی اگر این اتفلق برعکس بود وشوهرت جای تو بود میتونست اینقدر ریلکس برخورد کنه باهات ؟

پس بدون هیچ تردیدی وبا حفظ آرامش با شوهرت صحبت کن وبهش یه فرصت بده که خودش رو جمع وجور کنه فقط بهدخاطر بچه هات واصلا هم با اون خانم هم کلام نشو اون آدم بی ارزش لیاقت هم صحبتی باتورو نداره .