2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست
آبرو ریزی چیه؟! آبروی یه آدم از جونش مهمتره.. فرت توصیه‌ میکنید آبروشو بریز

منم با آبرو ریزی مخالفم😒😒😒بیشتر تاکید کردم ک مطمئن شه.....ملت اول صبحی اعصاب ندارن

ربنا افرغ علینا صبرا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو تل یه نفرو میشه مخفی کرد و رمز داد اونوقت هر چی پی ام بده فقط با رمز باز میشه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

میگم نکنه شوهرت ازوقتی پدر شده پشیمون شده باشه از کارش و ولش کرده باشه

باعجله قضاوت نکن

حتی اگه خواستی باشوهرتم حرف بزنی آروم باهاش حرف بزن شاید پشیمون شد سعی کن زندگیتو حفظ کنی نه که خرابش کنی راحتترین کاراینه که خرابش کنی! پس این کار ساده لوحانه رو نکن و عاقلتر باش

تو میتونی شوهرتو عاشق خودت و زندگیش و بچه ت کنی دوباره اونم آدمه اشتباهم کرده باشه پشیمون میشه

چجوریه به منم یاد بده

اول باید موبو داشتع باشی تنظیمات موبو مخفی کردن همین

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
آبرو ریزی چیه؟! آبروی یه آدم از جونش مهمتره.. فرت توصیه‌ میکنید آبروشو بریز

اقا پیمان مشکلتون حل شد شکر خدا؟

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.