بزار بهت بگن خاک بر سرت ازدواج نکردی کدوم نری خوبه که باهاش بمونی زندگی همرو ببین بعد بیا تصمیم بگیر ازدواج خوبه یا ن این دو روز دنیا رو میخای پای کی خودتو بسوزونی انقد زن قوی باش انقد تلاش کن خودت مستقل شی
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم
پسرا پرنسس و هول و خیانتکار و بی بند و بار و خنگ شدن به خاطر همین گاهی میگم مجرد بمونم بهتره فقط خدا کنه راهی پیدا شه که بعد مرگ بابام تنها و بی کس نمونم
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏