2777
2789
عنوان

بزار بهت بگن ترشیده

303 بازدید | 22 پست

بزار بهت بگن خاک بر سرت ازدواج نکردی کدوم نری خوبه که باهاش بمونی زندگی همرو ببین بعد بیا تصمیم بگیر ازدواج خوبه یا ن این دو روز دنیا رو میخای پای کی خودتو بسوزونی انقد زن قوی باش انقد تلاش کن خودت مستقل شی 

انگیزشی زرد ساعت ۴ صبح عالیه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا پرنسس و هول و خیانتکار و بی بند و بار و خنگ شدن به خاطر همین گاهی میگم مجرد بمونم بهتره فقط خدا کنه راهی پیدا شه که بعد مرگ بابام تنها و بی کس نمونم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

انگیزشی زرد ساعت ۴ صبح عالیه

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣 روانشناسی تاریک 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

به به جمع مستقلایه خود ساخته 😂😂😂

حالا خارج از شوخی بنظرم کسی که تصمیم میگیره مجرد بمونه تصمیمش خیلییییی قابل احترامه غلط کرده هرکی بگه ترشیده اینی که اینو میگه فقر فرهنگی داره شک نکن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

برا مستقل شدنم صلوات بفرستین لطفا عزیزان ۳۵سالمه و مجرد

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅