2777
2789
عنوان

خانوما فردا بزنگم ب مادر شوهرم

401 بازدید | 19 پست

روز عید ما مراسم داشتیم نوعید مادر بزرگم عقدیم ما شهرستانیم شوهرم ب مادرم زنگیدم اما من چون دورم شلوغ بود نزنگیدم گفتم بعدا پیامم ذهنم نرسید بدم چون پیامی هم کلام نشدم تا حالا ندادم  حالا ب مادر شوهرم توضیح دادم الان شوهرم باز حرفشو آورد وسط چرا تبریک نگفتی زود منمج دادم بازم قبول نکرد بلاکم کرد کلا میخام فردا ب مادرش بزنگم بگم شرایط نبوده از قصد گ نکردم چرا پسرت اینجوری می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک عید نگفتی؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نه پای دخالتشون توی اختلاف هاتون رو باز نکنکلا هم خیلی نیفت دنبال شوهرت که بخوای توضیح بدی، عادت میک ...

پس زنگ نزنم نه پس چ‌پیامی بدم بهش ب نظر شما 

نه پای دخالتشون توی اختلاف هاتون رو باز نکنکلا هم خیلی نیفت دنبال شوهرت که بخوای توضیح بدی، عادت میک ...

ولی در کل باید زودتر زنگ میزدین

مگه دو دیقه بیشتر طول میکشه؟

ایا مادره از دلش نرفته که پسرش اینطوری ادامه میده؟

اگه اینطوری نیس و خود پسره لج افتاده لازم می مادرشوهره بفهمه که پسرش با اینکه یه بار برا مادرش توضیح دادی .باهات قهره .اتو نده دستش بفهمه عزیزه برا پسره

یاد بگیر برا همیشه ات .دعوا هاتون بین خودتون باشه وگرن دیگه جلو مردم احترامی ندارید و اتو میدید دس بقیه مخصوصا خانواده شوهر

ن من روز شنبه زنگ زدم

دیگه زنگ نزن

شوهرتم خودش از بلاک در میاره 

هرجور الان رفتار کنی تا اخر همینه

به احساسات و عصبانیتت غلبه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

ولی در کل باید زودتر زنگ میزدینمگه دو دیقه بیشتر طول میکشه؟

همون دیک کاش زنگ میزدم  آخه من برا مادرش توضیح دادم بازم پسره آورد وسط بحثو ک منو بلاک کنه  من الان چیکار کنم ب نطرتون

پس زنگ نزنم نه پس چ‌پیامی بدم بهش ب نظر شما

اگه جایی هست بلاک نباشی مثل پیامک معمولی، پیام بده مثلا که من قصد بی احترامی نداشتم، هرموقع فرصت داشتی بیا یا بگو تلفنی درموردش صحبت کنیم.

بیشتر هم پیامکی توضیح نده تا بیاد یا زنگ بزنه