2777
2789
وای تورو خدا این پیشنهاد هارو ندید خیلیا عملی میکنن خطرناکه

چرا نکنن؟؟ مردا بزنن اینا آروم بشینن؟چرااانقدر تاپیک کتک زیاد شده جدیدا اعصاب من بهم میریزه اصلا زن جماعت نباید سکوت کنه وگرنه هارتر میشن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نکنن؟؟ مردا بزنن اینا آروم بشینن؟چرااانقدر تاپیک کتک زیاد شده جدیدا اعصاب من بهم میریزه اصلا زن ...

چون پای مرگ و زندگی در میونه اگه کم و زیاد بشه اتفاقی بیفته براشون کی جوابگو؟؟؟؟

من گفتم آروم بشینه و سکوت کنه؟؟

نه عزیزم راهش اینا نیست 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شوهر منم می نه دوتا بچه کوچیک دارم وقتی خیلی عصبیش کنم و دهن به دهن بشم باهاش شما هم سعی کن دهن به د ...

ی قرص آرامش بخش بخر  ی قرص ارامش بخش  سرچ.کن بدون نسخه هم میدن داروخونه اگه ندادن ب دکتر عمومی بگو برات بنویسه شباتوآبمیوه حل کن بده بخوره یابگو ویتامینه ببخور

اروم میشه کتکتم نمیزنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چون پای مرگ و زندگی در میونه اگه کم و زیاد بشه اتفاقی بیفته براشون کی جوابگو؟؟؟؟من گفتم آروم بشینه و ...

هیچیش نمیشه یسری چیزا هس فقط مسموم میکنه 

نگفتم مرگ موش بریزه که خخخ

پدرم مادرمون می‌زد مادرم باردار بود یبار یه جارو برقی برداشت محکمممم زد تو سرش یبار زد تو سرش دو بار ...

ی قرص آرامش بخش بخر زیاده سرچ.کن بدون نسخه هم میدن داروخونه اگه ندادن ب دکتر عمومی بگو برات بنویسه شباتوآبمیوه حل کن بده بخوره یابگو ویتامینه ببخور

اروم میشه کتکتم نمیزنه

فدات بشم

دم مامانت گرم منم میگم‌زنا نباید سکوت کنن وگرنه مردا ظلم میکنن

میترسم بخدا بفهمه پارم کنه

گفتم ک یا حل کن توآبمیوه  یا بگو ویتامینه هرکدوم ک بهتره بنظرت