2777
2789

من خوندم 

اصلا متوجه نمیشم مشکلت چیه 😅

وقتی خانواده همسرت شما رو پس میزنن ، دیگه عمو و عمه جمع کردن واسه بچه هات چه صیغه ایه عزیزم 😅

چندتا دوست خانوادگی داشته باشین با همسرت،  باهم سفر برين،  دور همی ماهیانه و .... اینا 

منت اون بی چشم و روها رو هم نکش 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا که شوهرت فهمیده خانوادش چجوری هستن دوری کنید ازشون

ما کسیو نداریم 

بچه هام خجالتی شدن از بس جایی نمیریم

خونواده خودم همه مجردن

خونواده همسرم که اینجور

خودم و همسرم هم شاغلیم و زیاد نمیرسیم بچه ها رو جایی ببریم دلم براشون میسوزه شانس از عمو عمه نیاوردن

من خوندم اصلا متوجه نمیشم مشکلت چیه 😅وقتی خانواده همسرت شما رو پس میزنن ، دیگه عمو و عمه جمع کردن و ...

مشکلم بی کسیه

ادمی ک صف اول نماز جماعت هست دایم جانماز اب میکشه به همین راحتی باید دل برادر و پسر خودشو بشکنه؟ 

مگر من چ بی احترامی کرده بودم ک روز اول عید باید با چهره عبوس و در هم تحملشون کنم

خودم اگر عمه عموی درستی داشتم منت این بی چمش و روها رو نمیکشیدم

قبلا اوضاع مالیمون خراب بود الان خداروشکر خودم شاغلم اصلا نیازی بهشون ندارم 

ما کسیو نداریم بچه هام خجالتی شدن از بس جایی نمیریمخونواده خودم همه مجردنخونواده همسرم که اینجورخودم ...

این عمو و عمه به چه درد میخوربزارشون کلاس وبادوستاشون بیشتر در ارتباط باشند بهتره 

این عمو و عمه به چه درد میخوربزارشون کلاس وبادوستاشون بیشتر در ارتباط باشند بهتره

باورت میشه رفتیم خونشون اصلا حتی ی دست ب سر بچه هام نکشیدن اصلا نگاهشون هم نکردن

اخه بچه چهار ساله رو چرا قاطی خودخواهی و کثیف ابزیهاتون میکنید

الان همش دارن قران دعا میخونن. همش تو خونشون برنامه های قرانی و ادعا دارن اخه تو همون قران خدا چی گفته من بی اعتقاد من بد اونا ک خوبن