2777
2789
عنوان

شوهرم همش اصرار میکنه

289 بازدید | 12 پست

سلام بعد ۶ ماه قراره برم خونه پدرم و ب مدت ۱ هفته بمونیم 

حالا شوهرم همش اصرار میکنه ک بمون اب هوات عوض شده کمکت کنن تو بچه داری و....( خیلی از لحاظ روحی و بدنی داغونم)ولی من دلم نمیخاد زیاد بمونم دوس دارم با شوهرم برگردم تو خونه خودم راحترم هر لباسی ک دوس دارم میپوشم توی رفتو امد محدود نیستم و خیلی موضوع های دیگه 

با همسرت برگرد خونه خودت همون زمان که اونجا هستید با هم کافیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وقتی گیر بدی به شوهرت که نه زیاده و اذیتم. دیگه کم کم به شوهر ت یاد میدی موندنن خونه پدر و مادر رو برات محدود کنه و کم کم بگه نمیخواد بری. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همسرتون به خاطرروحیه خودتون میگه اتفاقا یه مدت میتونی استراحت کنی اگه منزل پدرتون کمک داری.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
همینو میگم ولی میگه این همه نرفتی حدقل الان بمون چن وقت

نه گوش نده عزیزم برو سر خونه زندگیت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب همسرتون به خاطرروحیه خودتون میگه اتفاقا یه مدت میتونی استراحت کنی اگه منزل پدرتون کمک داری.

کمکی دارم ولی حوصلم سر میره خونشون مدام مهمون دارن نمیتونم لباس راحت بپوشم داداشام هستن راحت نیستم و....

سیاست زنانه

بگو عزیزم من بهشت رو بی تو دوست ندارم

کنارت ارامش داریم هم من هم بچه ها

ما یه خانواده ایم❤😌

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

سیاست زنانهبگو عزیزم من بهشت رو بی تو دوست ندارمکنارت ارامش داریم هم من هم بچه هاما یه خانواده ایم❤� ...

نظر یک خانم باسیاست وعاقل و پخته 👏👏👏

نظر یک خانم باسیاست وعاقل و پخته 👏👏👏

فدات🥰🌸

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

فدات🥰🌸

دوست دارم افرادی که وقتی ازدواج میکنن الویت میشه خانواده ای که تشکیل دادن 

از این اخلاقا نداره

کم کم پیدا میکنه. مرد دوبار تربیت میشه یه بار تربیت مادرش یه بارم تربیت  زنش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏