2777
2789

خرداد میشم ۲۵

راستشو بگم ؟ نگرانم و میترسم😔

ازدواج الان سخت شده

هم گرونی

هم پسر خوب پیدا نمیشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگران نیستم 

هر چی خدا بخواد 

ازش میخوام به  هر چی که برام میخواد راضی بشم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

با این موضوع کنار اومدم

با سرنوشت نمیشه جنگید

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خرداد میشم ۲۵راستشو بگم ؟ نگرانم و میترسم😔ازدواج الان سخت شدههم گرونیهم پسر خوب پیدا نمیشه

کمی هم مطمئنم که مجرد میمونم

چون دیگه دوره خواستگاری نیس 

خودمم نمیتونم کسی رو پیدا کنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خرداد میشم ۲۵راستشو بگم ؟ نگرانم و میترسم😔ازدواج الان سخت شدههم گرونیهم پسر خوب پیدا نمیشه

دقیقا واقعا نمیش به کسی اعتماد کرد

علاوه بر ازدواج مشکل فرزند آوری و تربیت بچه هس که واقعا سخته

منم دقبقا همسن شمامواقعا همین حس رو دارم که مجرد می‌مونم

برات دعا میکنم از ته دلم

چون میفهممت

برات دعا میکنم از ته دلمچون میفهممت

مرسی عزیزم 

آخه میدونی از چی مطمئنم چون من فرزند طلاق هستم این یک 

دوما داداشم مشکل فراموشی داره کمتر کسی راضی به ازدواج با من میش چون میگن نکنه بچه منم ژنتیک بهش برسه