2777
2789
عنوان

دلم یه کار در منزل میخاد چکار کنم

237 بازدید | 10 پست

وای دلم میخاد در آمدی داشتم تا لااقل به گوشه خرج زندگی را به عهده میگرفتم مجرد که بودم آرایشگاه داشتم مشتریام هم ازم راضی بودن ولی ازدواج کردم شوهرم اجازه نداد کار کنم نمی‌دونستم شرایط مقدر سخت میشه کم کم با تو خونهنشستن اعتماد به نفسم و از دستدادمحالا دلم میخاد یه کاری داشتم تو خونه هم سر گرم میشدم هم در آمدی داشتم دوستان شماره پیشنهادی دارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من اعتماد به نفسم کمه عرضه ی جذب مشتریان ندارم دلم میخواست یکی یه پیشنهاد بهم میداد من انجام مید ...

سلام

بگو غیر از آرایشگری دیگه چه کاری بلدی؟؟؟کمکت کنم

هرکسی یک دلبرِ جانانه دارد...من تو را❤
سلام بگو غیر از آرایشگری دیگه چه کاری بلدی؟؟؟کمکت کنم

سلااام کمک منم بکن دوستم.من کارای نمدی بلدم البته نه خیلییی پیشرفته ولی خب همون ی ذرشو بلدم مثلا تاج گل درست کنم با نمد گیفت درست کنم و تزیینات کوچولو دستبند با مروارید همینا ازم برمیاد😔😔

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
سلااام کمک منم بکن دوستم.من کارای نمدی بلدم البته نه خیلییی پیشرفته ولی خب همون ی ذرشو بلدم مثلا تاج ...

سلام فونیکس!

خیلی خوبه که همین هارو بلدی

آیدی تلگرامم رو میذارم ارتباط بگیر تا جایی رو بهت معرفی کنم که بتونی از همین طریق بدونِ پرداختِ هیچ هزینه ای کارهات رو بفروشی.

@fkeshavarzi

سلام فونیکس! خیلی خوبه که همین هارو بلدی آیدی تلگرامم رو میذارم ارتباط بگیر تا جایی رو بهت معرفی ک ...

😍وای مرسی عزیزم حتما بهت پیام میدم مررررسی

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
سلام بگو غیر از آرایشگری دیگه چه کاری بلدی؟؟؟کمکت کنم

سلام بافت پاپوش کم و بیش ار کار های دیگم دست و پا شکسته اگه بدونم میتونم در امدی داشته باشم سریع میرم یه کلاس

سلام بافت پاپوش کم و بیش ار کار های دیگم دست و پا شکسته اگه بدونم میتونم در امدی داشته باشم سریع میر ...

کلاس چرا عزیزم

آموزش های اینترنتی فراوون هستند 

میتونی دانلود کنی و خیلی راحت یاد بگیری

طریقه ی کسبِ درآمدت هم با من عزیز جان

یک جایی رو معرفی میکنم بهت لازم نباشه از خونه بیرون بری ...اینترنتی کالا ت رو بفروشی ...یک سایت معتبر (دارای نماد اعتماد و تایید شده)که اول پولِ کالایی که بهت سفارش میدن رو میده بعد شما کالات رو ارسال میکنی 

اون هم نه با هزینه ی خودت ...با هزینه ی سایت و اون مشتری....

دوست داشتی ایدی رو بردار و باهام در ارتباط باش

خودم هم یکی از راههای کسبِ درامدم همینه

خوبیش اینه نمیخواد پا ت رو از خونه بیرون بذاری ....واینکه میتونی بدونِ پرداختِ هیچ هزینه ای شناخته بشی.