2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 105 پست
۱۸ سالگی چطور پشت کنکوره ؟

۶ ماهه به دنیا اومده😂😂🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

منم اول خیلی جبهه می گرفتمم 

ولی بعضی از آقایون از خانما بیشتر کمکم کردن 

نظرشون بدون حسادت و مقایسه و از دیدگاه جنس خودشونه

و واقعا بعضی اوقات به نظرشون بیشتر از خانم ها احتیاج داریم

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اول خیلی جبهه می گرفتمم ولی بعضی از آقایون از خانما بیشتر کمکم کردن نظرشون بدون حسادت و مقایسه و ...

آره بابا اونجوری حساب کنی من فن دو آتیشه مردام ولی این سایت ن😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

منم اول خیلی جبهه می گرفتمم ولی بعضی از آقایون از خانما بیشتر کمکم کردن نظرشون بدون حسادت و مقایسه و ...

چون جنس آقا بود نظرشون تورو بیشتر جلب کرد 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

آره بابا اونجوری حساب کنی من فن دو آتیشه مردام ولی این سایت ن😂

وقتی تو اینترنت سوالی رو سرچ میکنی اولین سایت 

که برای تبادل نظرات هست این سایته 

پس آشنا شدنشون با این سایت عجیب نیست 

و از اونجایی که نی نی سایت انتخاب جنسیت رو گذاشته

در مقابل عضویتشون هم نباید جبهه بگیریم 

چون جنس آقا بود نظرشون تورو بیشتر جلب کرد

بیشتر نظرات صادقانه اشون نظرمو جلب کرد 

چون خانما خیلی نظرات شخصی و احساسات و حسادت و همه چی رو تو نظرات دخیل می کنن البته نه همشون اغلب

لایک به درک تون ، بعدش این آبجی مون هم الان حوصله اش سر رفته ایجور تاپیک های میزنه دختر خوبیه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

متولد تابستون ۸۵

اما مبارک

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

لایک به درک تون ، بعدش این آبجی مون هم الان حوصله اش سر رفته ایجور تاپیک های میزنه دختر خوبیه

اره حاجی حوصله سر رفته بود واقعیت 😂

اره حاجی حوصله سر رفته بود واقعیت 😂

سربه سرخواهرم میزارم حوصله اش سربره اشکال نداره صدتا تاپیک بزن فقط اعصاب ابجیم بهم نزنن که بی اعصابه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سربه سرخواهرم میزارم حوصله اش سربره اشکال نداره صدتا تاپیک بزن فقط اعصاب ابجیم بهم نزنن که بی اعصابه

خواهرت کیه 😐😂