pari_moon08 مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 عنوان پسرای نی نی سایت بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 105 پست من اگه یروزی بفهمم همسر آیندم یا دوسپرسم تو نی نی سایته با تفنگ اول خوشو میکشم بعد خودم شما جوابی دارید برای پارتنرتون ؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1404/01/05 | 21:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3704 خوب یه لحظه درخودتون نظر کنین ببینید مشکل از کجاست😂 نمیدونم مشکل از کجاست؟😂 Mathematics teacher
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 اتفاقا هستم موفق باشی 😁 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 نمیدونم مشکل از کجاست؟😂 تستسترون تزریق کن 😂 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3704 تستسترون تزریق کن 😂 چه ربطی داره،خیلی بدم میاد از کسایی که همه چیو بهم ارتباط میدن Mathematics teacher
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 ببین اینا یه چیری میزنن روشن فکری نیست چراغ مغزشون سوخته 😂😂 من کامنتاشون دیدم سرشار از عقده ولی دوتاشون خوب بودن کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 نمیدونم مشکل از کجاست؟😂 😂از بالا کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
mammmaniii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 522 🤣🤣🤣 خداروشکر همسر ندارم انشاءالله یه همسر خوب و با ایمانی بیاد و پیداتون کنه و خوشبخت بشین
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 اتفاقا هستم ۱۸ سالگی چطور پشت کنکوره ؟ کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3704 😂از بالا بخدا نمیفهمم چی میگین شما و استارتر قشنگ حرفتونو بزنید از بالا و پایین و چپ و راست چیه هی میگین Mathematics teacher
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 انشاءالله یه همسر خوب و با ایمانی بیاد و پیداتون کنه و خوشبخت بشین نه بابا حوصله خودمم ندارم 😭😂 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
1278f عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 1885 استارتر من اعتراض دارمممم زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 بخدا نمیفهمم چی میگین شما و استارتر قشنگ حرفتونو بزنید از بالا و پایین و چپ و راست چیه هی میگین مشکل از وسطه به نظرم🤣🤣🤣 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 استارتر من اعتراض دارمممم دمی دراز داری ؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی