2777
2789
عنوان

شروع رابطه

125 بازدید | 13 پست

سلام 25 سالمه و پسر هستم، از یه دختر خانمی چند ساله خوشم میاد، دورادور ارتباط داریم ولی کاری ، ایشون مبادی آداب هستن و توی چت کوتاه صحبت می کنن، دوبار با ایشون مطرح کردم و گفتن نه، صراحتا جواب منفی دادن ولی باز ارتباط کاری شکل گرفت، حالا نمیدونم چیکار کنم، از طرفی ایشون وانمود می کنن حسی بهم ندارن، از طرفی با من ارتباط کاری دارن، از طرفی دوسش دارم ، از طرفی به کسی غیر از ایشون میلی ندارم ، از طرفی از تنهایی خسته شدم، نمیدونم واقعا.. شما بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حست رو ثابت کن بهش🤷🏼‍♀️

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

خب پس چرا نوشتی مژگان مرتیکه منحرف چنباریم پی وی من اومدی عکس پا خاستی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

واقعا؟

اره چنتا مژگان هست تو نی نی سایت ۹۹ درصد مردن اینم نوشته زن و بعدم مژگان بعد ببین تاپیکشو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب پس چرا نوشتی مژگان مرتیکه منحرف چنباریم پی وی من اومدی عکس پا خاستی

اولا حریم خصوصیم برام مهمه واسه همین یه اسم همینجوری زدم ،دوما که تازه امشب با این سایت آشنا شدم، تو چی میگی که چند بار اومدم پیویت؟ سوما اثبات کن که من اومدم پیویت، بعد ازت درخواست عکس کردم 

اولا حریم خصوصیم برام مهمه واسه همین یه اسم همینجوری زدم ،دوما که تازه امشب با این سایت آشنا شدم، تو ...

حریم خصوصی در حدی ک اسم و هویت زن بزنی دیگه حریم خصوصی بحساب نمیاد بلکه فریب و کلاهبرداریه 

شما اقایی چرا باید بزنی خانم؟

چرا باید بزنی مژگان 

خودتی