2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خیلی سخته زیر دو سال تشخیص اتیسم پسر من این مشکل بیش حسی دهانی به این شکل نداشت فقط بازی های نوزادی باهاش بکن سرچ کن تو نت 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
از چ لحاظ گلمهیچی والا دیگه کلا ول کردم حساس نشدم

اخه گفته بودم بهتون ویس هایه خانم وکتر موسوی رو گوش کنید و اینکه میخواستم بدونم چکار کردید الان تو چه مرحله ای هست خوب شده؟

اخه گفته بودم بهتون ویس هایه خانم وکتر موسوی رو گوش کنید و اینکه میخواستم بدونم چکار کردید الان تو چ ...

فداتشم حقیقتش وسط اسباب کشی هستیم نتونستم گوش بدم

اما چون بیخیال شدم خوب شده خودش😂

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️
شما هم بچتون تلوزیونو گوشی یا اهنگ میزاشتید ببینه یا گوش کنه؟یا اسباب بازی هایه موزیکال یا کتابخونی ...

بچه من از بس میشست پای تلویزیون و گوشی زبون باز نمیکرد

اوج کرونا بود همش خونه بودیم به مدت طولانی فقط تلویزیون و گوشی 

با حذف تلویزیون و گوشی زبونش باز شد

بچه من از بس میشست پای تلویزیون و گوشی زبون باز نمیکرداوج کرونا بود همش خونه بودیم به مدت طولانی فقط ...

خداروشکر عزیزم. دختر منم همینجوری بود با قطع تلوزیون و گوشی خوب شد.من اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر بد باشه