سارای عزیزمسلام ازخداوندطول عمرباعذت در اینروز عزیز برای خودت و فرزندانت خواستارم❤️ راستش اصلا نمیدونم ازکجا شروع کنم واصلا چیشد کبه تاپیک های شما رسیدم و شماروشناختم اما یک سوال شاید غیر مرتبط با شما دارم عزیزم پسر من هفت ماهشه همه چیش تا ب الان نرمال بوده ومطابق سنش چهاردست و پاراه میره ارتباط چشمی داره ازدستاش میتونه استفاده کنه زبروزرنگ وباهوشه و اسم خودشو میشناسه و واکنش داره خب همه چی عالی بود تاوقتی که من غذای کمکی براش شروع کردم ازپنج ماهگی و تا ب الان موفق نشدم بهش غذا بدم.. ده جلسه پیش بلع درمان بردم وماساژدهانی دادن وکاملا بیفایده! وتشخیص بیش دهانی حسی گرفت جالب اینجاست هیچ پیشرفتی نمیبینم ک یکذره دلم خوش باشه اصلا تنفر داره از هرگونه بافت غذا وبدترازاون اصلا نمیتونه مک بزنه توی خواب بهش شیرمیدم بااینکه میل ب شیرداره حتی توی بیداری بخوره امانمیتوته زندگی من ازوقتی این کلمه روشنیدم وراجع بهش خوندم توی گوگل تیره وتارشده یککلام کهخودموباختم بدجورمباختم اخه هرچی بیش حسی سرچ میکنم درکنارش بیش فعالی و اتیسم هم میاد برام سارای عزیزم ازت خواهش میکنم برام بنویس باجذئیات که بخونم سوال اول: اتیسم درهفت ماهگی چه علائمی داره هرچندمیدونم دردوسالگی وبالاترقابل تشخیصه اما خب شاید شما ی چیزایی دراین سن بچه م بدونید وسوال دوم: بگید ایا بیش حسی دهانی حتماملتزم به اینه که فرد اتیسم یا بیش فعاله؟ سوال سوم:ایا بچه توندرگیر این مشکل بیش حسی دهانی بوده؟ سوال چهارم:بیش حسی دهانی ب مرور برطرف میشه یاشدید میشه؟ ودراخر بهمبگیدچ چیزی موثره برای رفع این حس پسرم متاسفانه توی ماساژدهانی همکاری نمیکنه اگر مساژ دریافت نکنه ممکنهخپدش خودبخود خوب شه؟🥲
منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.