2777
2789
عنوان

فرمول بیست خوبه یا شب امتحان

1197 بازدید | 35 پست

اگه کتاب خوبی برای امتحانات نهایی میشناسید بگین

یازدهم تجربی ام

دینی شیمی زیست عربی ندارم کتاب

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرمول بیست صددرصد

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

فرمول بیست عالیه

ولی شب امتحان اسمش روشه . اگه در حد همون شب امتحانی کسی بخواد بخونه خوبه

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

فرمول بیست ولی دینی نمیخوادا کتابو بجو

عه، بچها میگفتن دینی لازمه که

پارسال دهم اصلا سخت نبود

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

فرمول بیست مفصله شب امتحان شبهه نهاییه

بالاخره کدوم😂بیشتر میخوام با نمونه سوالا اشنا شم نه درسنامه

فرمول بیست عالیهولی شب امتحان اسمش روشه . اگه در حد همون شب امتحانی کسی بخواد بخونه خوبه

شیمی تستشو دارم 

بنظرت برای امتحان نهایی همون کافیه یا اگه نیست کدومشو بخرم؟ 

شیمی تستشو دارم بنظرت برای امتحان نهایی همون کافیه یا اگه نیست کدومشو بخرم؟

من که رشته انسانی هست ولی برای دینی میخوای کتاب بگیری؟ قشنگ کتابو بخون اصلا نیاز به فرمول بیست اینا نیست

دینی رشته انسانی از تجربی حجمش بیشتره پارسال من امتحان نهایی دادم (یازدهم بودم ) کتاب ۲،۳ دور خوندم و نمونه سوال فراوان . مخصوصا نمونه سوالایه مفهومی که دبیرخانه طرح می‌کرد رو حل کردم . بعد اینکه تموم آیه ها و تدبر های کتابو یاد بگیر از اونا سوال میاد

سوال نهایی پارسال رو هم واسه رشته انسانی و هم تجربی یه نگاه بنداز

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

برای عربی هم که میدونی علاوه بر عربی یازدهم باید قواعد سال های قبل هم بلد باشی . مثلا فعل ها اینارو یاد بگیر ک چجوری ترجمه میشن

اول کتاب بعد نمونه سوال

2790
2778
2791
2779
2792