2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مولینکس دارم حدود ده ساله استفاده میکنم.موقعی که بچم کوچیک بود خیلی بدردم خورد.الانم واسه املت و پنکک و اب هندونه و طالبی و ...... حلیم و همه چی بکارم میاد.

خیلی خوب کارکرده واسم.الان نمیدونم اصلش پیدا میشه یا نه.مال من تک کاره اس

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
من مولینکس دارم حدود ده ساله استفاده میکنم.موقعی که بچم کوچیک بود خیلی بدردم خورد.الانم واسه املت و ...

واقعا عذاب اوره، بازار پر از بوش! اما ارزون تر از ایرانیا! خدا کنه زود تحریما برداشته بشه واقعا در عذاب جنس خوبیم

سلام عزیزم اخه شنیدم که قدرت خوبی نداره و اگه یکم طولانی ازش استفاده بکنی سریع میسوزه

سلام به روی ماهت عزیزم

نمیدونم شاید جدیدا مثل قبل خوب نیست اینی که من دارم تا حالا خراب نشده

اگه میخوای چیز مطمئن بخری براوون فیلیپس یا بوش بگیر اگه جایی قسطی میدن بخر خیالتم از همه بابت راحته

واقعا عذاب اوره، بازار پر از بوش! اما ارزون تر از ایرانیا! خدا کنه زود تحریما برداشته بشه واقعا در ع ...

دقیقا.چند وقت پیش یه گوشت کوب برقی مواینکس دیدم از دور معلوم بود فیکه اصلا خنده دار بوددقیافش.مال من خیلی قوی و محکمه و واقعا معلومه که اصله.

متاسفانه الان بازار پر از فیک شده و بهتره ایرانی بخری باز بهتر از فیکه

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!