2777
2789
عنوان

کربلا اولی م ولی

122 بازدید | 26 پست

مجرد که بودم همیشه فکر میکردم اگه برم کربلا یا مشهد اگه فقط کسی بهم بگه که قراره برم، از ذوق و شوق می میرم، الان متأهلم و تو فاصله دو هفته هر دو قسمتم شد ولی هیییچ ذوقی ندارم و انگار نه انگار که دارم سفر به این مهمی و با ارزشی می رم.

شوهرم باعث شد ذوقم کور بشه دیگه برا هیچی خوشحال نمیشم... اگه اون موقع هام بود با ذوق وسایل جمع می کردم هر وسیله ای رو می بوسیدم و میزاشتم تو کوله م هزار بار گریه می کردم از شوق ولی الان ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه واسم اگ یادت موند دعاکنی فاطمه اسمم هست واسه ازدواجم.خواهش میکنم

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بیشتر ببینید

التماس دعا . برای من هم کربلا بخواه از اقا💓🌸

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

میشه واسم اگ یادت موند دعاکنی فاطمه اسمم هست واسه ازدواجم.خواهش میکنم

ببین منم ازدواجم دیر شده بود، سوره احزاب رو بنویس و بزار تو کوزه بزار لای لباسات، رد خور نداره نداره، نداره، رد خور نداره می دونی یعنی چی؟

یه سال طول نمی کشه

من و خواهرام و دختر دایی هام همینو انجام دادیم و هر کس دیگه که گفتم ازدواج کرده، فقط گناه و حلال حروم رو دقت کن خواهشا،،یعنی سعی کن رعایت کنی

همین الان داشتم این نوحه رو تو ذهنم میخوندم و یاد خاطرات میکردم اون چند روزی ک کربلا بودم همش اینو گوش میکردم 

باورم نمیشه که حرم رو دیدم 

باورم نمیشه که به تو رسیدم 

باورم نمیشه گریه هامو دیدی 

باورم نمیشه که منو خریدی 

خوابم یا بیدارم اینجا کربلاس 

این صحن اقامه این گنبد طلاس😭😭😭😭

ببین منم ازدواجم دیر شده بود، سوره احزاب رو بنویس و بزار تو کوزه بزار لای لباسات، رد خور نداره نداره ...

کوزه رو داخل لباسام بزارم؟واینکه مثلا اعراب کلمات روبنویسم یاساده آیات روبنویسم

میشه واسم دعاکن،

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بیشتر ببینید

فقط یه چیزی بگم به اونایی که آرزوی کربلا دارن؟

ببین تو. همین. حالت. کربلاست.

تو. همین. آرزوت. کربلاست.

همین. دل دل. کردنت. کربلاست.

نمیگم نرو و فقط حال خوب مهمه، ولی منو ببین، فردا راهی ام ولی هیچ انگار نه انگار

کوزه رو داخل لباسام بزارم؟واینکه مثلا اعراب کلمات روبنویسم یاساده آیات روبنویسممیشه واسم دعاکن،

آره

چند تا کاغذ میشه ،من با اعراب نوشتم، کاغذ داخل کوزه، کوزه تو کشوی لباسات

وضو بگیر که دستت میخوره به آیه ها