2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 55 پست
من اول هفته ۵ دو روز لک بینی روز سوم کامل پری شدم دفع شد تازه میخواستم برم دکتر بگم چیکار کنم لک بین ...

چه علایمی داشتید ? و لک بینیتون چ جوری بود? اخه من هفته 5 ام لک بینی دارم فردا میخوام برم دکتر

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
چه علایمی داشتید ? و لک بینیتون چ جوری بود? اخه من هفته 5 ام لک بینی دارم فردا میخوام برم دکتر

اول لک قهوای مثل اب هی زیاد زیاد تر شد....البته روز اول نه روز دوم علائم بارداری هیچی نداشتم فقط تکرر ادرار یکمی داشتم با سینه هام سفت شده بود همین

عدد بتات چند بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول لک قهوای مثل اب هی زیاد زیاد تر شد....البته روز اول نه روز دوم علائم بارداری هیچی نداشتم فقط تکر ...

سه روز از موعدم گذشته بود 245بود بتا

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

بنظرم هر چی خدا بخاد میشه ازمایشای من درست بود و مشکلی نداشت عدد بتا بالا جوری ک احتمال دوقلویی میرفت ولی اخرش هیچی....

خ دلم شکسته هنوز یک ماه نشده

نگرانم دارم به همه چی فکر میکنم 

بنظرم هر چی خدا بخاد میشه ازمایشای من درست بود و مشکلی نداشت عدد بتا بالا جوری ک احتمال دوقلویی میرف ...

بچه اولت بود؟؟؟

شبش کار سنگین نکردی؟چیزی نخورده بودی؟ نترسیدی؟

اخه چرا یکدفه 

دلتو کمرت از اول درد میکرد؟