2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 55 پست
من ۳۳ هفته رفتم سونو بچه کاملا سالم بود تو ۳۵ هفته رفتم برا چکاب گفتن قلب بچه نمیزنه

چیزی خوردی؟کاری کردی؟اخه چرا نباید بزنه...وای خدا من نمیفهمم چرا اینجوری میشه..ایشالا ک بچه صحییح سالم بدنیا بیاری قربونت برم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من الان بعضی اوقات پشت ماشین میشینم یعتی خطرناکه؟ کلا نرفته بودی سونو؟؟؟؟؟باز خوبه به کورتاژ نرسیدی ...

جلو بشینی بهتره_هم کورتاژ شدم و هم درد زایمانو هم هیستروسکوپی 

چیزی خوردی؟کاری کردی؟اخه چرا نباید بزنه...وای خدا من نمیفهمم چرا اینجوری میشه..ایشالا ک بچه صحییح سا ...

نه کاری نکردم و همه چیزای خودمو بچم سالم بود من هنوزم تو شوکم

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
نه همه چیز نرمال .ولی ی دور بندناف دور گردنش بود من بچمو ندیدم اما خواهرم میگه گردنش کبود بود

الهی بگردم...الهی بمیرم...ایشالا خدا همچی دلتو شاد کنه ک تاحالا دل هیچ کسو اینجوری شاد نکرده...بهش فک نکن...حتما اقدام کن مطمعن باش ک این دفعه همونی میشه ک میخوای

الهی بگردم...الهی بمیرم...ایشالا خدا همچی دلتو شاد کنه ک تاحالا دل هیچ کسو اینجوری شاد نکرده...بهش ف ...

خدا کنه.همه میگن اقدام کنی دلت آروم میشه .برام دعا کنید

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز