2777
2789
عنوان

بدبختی های ثروتمند بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا جنسیت ول کن...شما پولدارا انقد توفکر سود پول ها هستین توجهتون کمه دیگ.هی میگی اون پول بردارم فل ...

رفتی تاپیک ۶امو خوندی لعنتی؟؟؟؟؟

پولدارا زشت و عملی اند🤣🤣🤣🤣🤣

من که هنوز عمل نکردم

تازه خوشگلم هستم یه کم دماغم گنده س ولی خوشگلم عوضی🤣🤣🤣

بابا جنسیت ول کن...شما پولدارا انقد توفکر سود پول ها هستین توجهتون کمه دیگ.هی میگی اون پول بردارم فل ...

به عنوان یه فقیر میگم:

تا چشت درآد

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

نه چاره ندارهفکر کن خونه خوشگل و بزرگ داری دلت میخواد مهمونی بدی ولی هیچ کس نیست که مهمونی ت بیاد و ...

اتفاقا بهتر بابا! 

خیلیا اون موقع روی واقعیشونو نشونت میدن که آیا واقعا دوستت بودن یا فقط تظاهر به دوستی کردن!.....آدم باید با خودش بگه گور بابای قبلیا پیش به سوی بعدیا😁

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین