2777
2789
عنوان

مهریتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس حق نداره برای مهریه کف و سقف تعیین کنه

ممکلت چیش درسته اینم درست باشه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

277سکه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

۱۱۴تاولی۱۴هم کمه،ببین باید طوری باشه که درصورت فوت همسر یا خدایی نکرده جدایی،حداقل زن یه سرپناه بشه ...

چند روز پیش یه دختر تو فامیل عقد کرد گفتن فقط 14 سکه قبول نکردند دیگه شد 3دونگ خونه و 14سکه

ولی به قول شما 14کمه 114 خوبه حداقل پشتوانه مالی داره

مامی کیا ی سابق هستم 
۵ تا

با حق و حقوق خوبه 

من به نامزدم گفتم ۵ تا با حق حقوق قبول نکرد :/ گفت میری طلاق میگیری 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
۱۱۴ رو خب نه میدن نه میگیرن مگر طرف آقا زاده باشه

دایی من معلم بازنشسته هست همسرش طلاق گرفت ۱۰۰۱ سکه مهریه ش بود داییم هیچیم به اسمش نداره 

۴۰۰ میلیون جلو ازش گرفتن و الآنم چهل روزی یه ربع سکه 

پول بازنشستگی هم اومد حسابش فورا بلوکه شد حسابش اول سهم همسر طلاق گرفتشو دادن 

نفقه ی دخترشم هر ماه باید بده 

پس نگو هیچی بهم نمیدن ۱۴ تا سکه کمه 

به من ک میگه ببخش ولی نمیتونم شاید یه زمان یه اتفاق افتاد بنطرت چکارکنم

چند سال از ازدواجت میگذره،، ؟ بهش اعتماد کامل داری؟

اگ ریگی به کفشش نباشه اصلادنیاید صحبت کنه درموردش

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
چند میلیاردش کجا بود نامزد من 😂

شما الان نبین،

برادر من فوت که کرد،دوسال بعد عروسیش بود،ولی بهرحال تونسته بود یه خونه برای خودش کوچیک بخره،زن داداشم بجای مهریه برداشت،اگه میخواست مهرش کم باشه،قانونی باید طبق وراث تقسسم میشد که اون بنده خدا هم بی سرپناه میشد،شمام خدا عمر باعزت بده،ولی قرار نیست همسرت تااخر عمر بی پول بمونه

۱۴ سکه البته کل جهیزیه را شوهرم خرید .

قدیم یا جدید؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
شما الان نبین،برادر من فوت که کرد،دوسال بعد عروسیش بود،ولی بهرحال تونسته بود یه خونه برای خودش کوچیک ...

اره درسته . من مد نظرم ۵ سکه بود با حق و حقوق قبول نکردن گفتن احساسی هستی سریع طلاق میگیری