2777
2789

خب اسمددبیری که میخوای رو جستجو بزن

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون چیزایی که میخوام نمیاره یا ربات میاره میزنه باید عضو ۱۰ تا کانال بشی

اره باید عضو 10 تا کانال بشی تا برات بیاره تنها راهش همینه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

اگه کسی بهم لینک اصلی رو بده چی دیگه لازم نیست؟

نه همیشه لازمه فرقی نداره کسی برات بفرسته یا جستجو بزنی

نه همیشه لازمه فرقی نداره کسی برات بفرسته یا جستجو بزنی

عزیزم شما کنکوری هستی؟

من تا حالا ویدیو ندیدم مثلا میرم چنل ریاضی کرمی بعد چجوری باید ویدیو مقدمات تابع رو نگاه کنم؟

عزیزم شما کنکوری هستی؟من تا حالا ویدیو ندیدم مثلا میرم چنل ریاضی کرمی بعد چجوری باید ویدیو مقدمات تا ...

بله 

تو جستجو تلگرام سرچ کن ریاضی کرمی اولین کانالی که میاره رو عوض شو و بگرد تو کانال پایه تو پیدا کن و روی لینک تابع بزن بعد میری تو یه ربات چند تا کانال میده باید عضو شی و بعد عضو شدن فیلم هارو برات میفرسته

سلام خوبی منو صدا زده بودی

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹