درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نه 17 سالمه یکی از فامیلامون که دوست صمیمی هستیم داره یه رشته میخونه میخواد لیسانسشو بگیره کنکور بده برای پزشکی
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
خب پس دیر نیست اتفاقا سن خوبیه من چندتا از دوستان امسال که همین سن بودن قبول شدن چندتاشون پرستاری و ...
اخه شما فکر کنین تا 22 سالگی قبول بشه تو 29 عمومی تموم کنه 2 سالم طرح تا 35 سالگیم تخصص
خب اشکالش چیه؟ فقط برای سه چار سال؟همه که سال اول قبول نمیشن اونایییم که قبول شدن چار پنج سال پشت کن ...
اشکال ندره ولی فکر میکنم دیره یکم
اگه هدفت برات ارزشمنده سن و سال رو بذار کنار. آدما وقتی میمیرن اینکه چند سال داشتن مهم نیست، اینکه چ ...
مرسی دوست عزیز همچنین عمر شمام طولانی همراه با سلامتی باشه انشالله