2777
2789
عنوان

بابام خیلی گناه داره

404 بازدید | 26 پست

تمام حقوقشو میده ب مامانم با ۵۵سال سن کار میکنه باموتور  

دیروز رفتم خونشون ساعت ۵صبح رفت نون بگیره  بیاره ازون ور بره سرکار 

نون گرفت برگشت کلید انداخت من بیدار شدم، پاشدم نونو بگیرم خدافظی کنم دیدم دستاش یخ زده ،حتی یه کاپشن نو نگرفته این مرد ! سرما خورده بود 

قشنگ جیگرم اتیش گرفت من ۱۹سالمه ولی از ۱۳سالگی کار کردم خرجی خودمو دادم،اون لحظه ب خودم گفتم تف به روت بیاد دختر تو لباس گرم بپوشی بابات یخ بزنه ؟😭😭 

براش کاپشن از دیجی کالا خریدم مامانم ناراحت شد که اره نباید میگرفتی فلان ….

خیلی عصبیم دلم میخواد بمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مامانت گفت نباید میگرفتی؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

مامانت چرا اینجوری میکنه؟

خدا حفظ کنه پدرتو خیلی کار خوبی کردی هواشو داشته باش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

پدرا خیلیاشون همینن گلم از خود گذشته ان دوست دارن بچه هاشون بهترینا رو بپوشن و بخورن ولی خودشون هیچی.

کار خیلی درستی کردی خریدی به حرف مادرتم اهمیت نده گاهی غرور پدرا میشکنه بچشون براشون چیزی بخره ولی کار درستی کردی دستت درد نکنه عزیزم

انقدر دلسوزی کردم و هزینه عمل پدرم دادم و از خودم گذشتم ماشین نخریدم پولشو دادم بابام که سرمایه دستش باشه الان خودم مث چی تو زندگی گیر کردم،ماشینم ندارم لعنت میفرستم که انقدر دلسوزی داشتم و خودمو فدا کردم

چرا مامانت گفت نباید میگرفتی؟

خودش روا نداره به بابام چون بابام تو جوونی یه بار خیانت کرد بهش طلاق گرفتن اما برگشتن  مامانم همه حقوقشو میگیره جمع میکنه برای خودش بعد از چندین سال زندگی بابام خیلی مظلومه هییچی از خودش نداره همه چی بع اسم مامانم؛)

بابام تو جوونی اشتباه زیاد داشته اما پشیمون شده برگشتن باهم ،مامانم داره مجازاتش میکنه ۱۰ساله..فقط م ...

10 ساله فراموش نکرده؟؟؟؟

اینقد مظلومه و ب سختی کار میکنه واقعا دیگه حقش نیست همه ی ما اشتباه میکنیم و تاوانشم میدیم دیگه مادرت زیاده‌روی میکنه باهاش صحبت کن

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

دیجی کالا گرون میده هااا حداقل از اینستا میخریدی خیلی پیحا اف زدن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂