2777
2789
عنوان

بابام خیلی گناه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 26 پست
پدرا خیلیاشون همینن گلم از خود گذشته ان دوست دارن بچه هاشون بهترینا رو بپوشن و بخورن ولی خودشون هیچی ...

بخدا اینقدر گریه کردم هنوز یاد دستای سردش میفتم گریم میگیره   شوهرم هی میگه چته بهش چیزی نمیگم اما تو دلم آشوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید منم بودم خیانتش رو فراموش نمیکردم

نمیدونم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ببخشید ولی نباید مامانت همچنین رفتاری داشته باشه 

به نظرم باهاش صحبت کن و بگو که اینجوری نباشه و بگو که چقد بابات برای رفاه شما تلاش میکنه 

مطمئن باش چیزایی توی قلب بابات هست که خیلی اذیتش میکنه ولی فقط سکوت کرده تا این درد رو خودش تنهایی بکشه

بابام تو جوونی اشتباه زیاد داشته اما پشیمون شده برگشتن باهم ،مامانم داره مجازاتش میکنه ۱۰ساله..فقط م ...

خوب شما پدرت رو میبینی مادرت همسری که بهش خیانت واذیت کرده دل زن صاف نمیشه اینجور مواقع 

چجور پدرت گذاشته از سیزده سالگی کار کنی چه کاری می‌کنی 

به هر حال خوبه به پدرت احترام می‌کنی ولی هوای مادرت ودل شکسته اونم داشته باش کاپشن خریدی خوبه یه هدیه هم برای مادرت بگیر اون دو برابر پدرت زحمات رو کشیده وقتی که پدرت اهل زندگی نبوده 

ادم یا نبخشه و بره یا اگه بخشید و برگشت شکنجه ی روانی نکنه، مامانت نباید برمیگشت، الان زندگی رو برا هر دوشون جهنم کرده، ولی افرینننننن بسیار کار خوبی کردی، پدرت به داشتن دختری مثل شما باید افتخار کنه😍😍😍❤❤❤❤❤❤

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶